Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ.

Γράφει ο mitsos175

Χαίρονται οι ηλίθιοι φασίστες, γιατί βγήκε ένας παράφρονας ακροδεξιός καρνάβαλος Πρόεδρος στην Αργεντινή. Κάθε λαός έχει δικαίωμα στο μαζοχισμό, τον αυνανισμό και την αυτοκαταστροφή.
Γιατί βγήκε; Μπορούμε να υποθέσουμε πως οι ρεφορμιστές εκεί μοιάζουν με τους δικούς μας. Οπότε διάλεξαν αυτόν με τον οποίο γελάνε περισσότερο. Ή νομίζουν πως θα γελάσουν, γιατί θα κλάψουν με μαύρο δάκρυ.

Τα μισά να κάνει από αυτά που λέει, θα καταστρέψει εντελώς τη χώρα του. Στην οικονομία φιλελευθερισμός, δηλαδή θα γδάρει τους εργαζόμενους ζωντανούς. Ας πρόσεχαν. Ευτυχώς δεν είμαι Αργεντινή, δυστυχώς είμαι στη μπανανία που λέγεται Ελλάδα.
Τώρα τα στοιχήματα είναι για το πόσο καιρό θα πάρει στους δύσμοιρους Αργεντινούς να χρεοκοπήσουν, να βαρέσουν κανόνι και τα κεφάλια τους στον τοίχο.

Σε μας πήρε 8 χρόνια από την υιοθέτηση του ευρώ. Γενάρη 2002 είχαμε αλλάξει νόμισμα, Μάη 2010 μας ήρθε ένα μνημόνιο, «τόσο» με το συμπάθιο. Από τότε μας μπήκαν άλλα δυο, ένα εκ των οποίων «αριστερό» ενώ περιμένουμε τα επόμενα.
Δε βαριέσαι, άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε. Πρώτη φορά δηλαδή παίρνει ανισόρροπο κάθαρμα την εξουσία; Έχει γίνει ξανά. Γερμανία 1933, καγκελάριος Αδόλφος Χίτλερ και τα μυαλά των Γερμανών στα κάγκελα. «Καλά» πήγε κι αυτό, 85.000.000 νεκροί.

Η Αργεντινή δεν είναι Γερμανία, όποτε μόνο θα φουντάρει. Εκτός, αν ο μαλάκας που βγήκε,την μπλέξει σε κάνα πόλεμο,

όπως έκανε η ακροδεξιά χούντα που είχε κάποτε. Δε βαριέσαι, η μαλακία, όπως είπα, είναι δικαίωμα. Βέβαια στην πολιτική ο αυνανισμός στην κάλπη έχει επιπτώσεις σε όλους, ακόμα και στους αθώους που δεν ψηφίζουν καθάρματα.

Μας παίρνει όμως εμάς να πούμε τίποτε για το σούργελο της Αργεντινής, όταν έχουμε τόσα δικά μας; ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ… Αν τους πούμε «τι ψηφίσατε ρε μαλάκες;» θα μας απαντήσουν το ίδιο ακριβώς, οπότε τι να τους πούμε; Πως δεν είδαν τι πάθαμε εμείς! Που έχουμε κατοχή χωρίς ξένο στρατό κατοχής, αφού αρκούν οι δικοί μας πλιατσικολόγοι.

Αργεντινέ λαέ, έκανες μεγάλο λάθος, αλλά θα γίνεις παράδειγμα σε άλλους, που θα λένε «μην βγάζετε μισότρελα κτήνη, μην πάθουμε ότι η Ελλάδα και η Αργεντινή». Άλλωστε χούντα είναι θα περάσει.
Όταν στο μέλλον θελήσετε να τον κρεμάσετε με αυτά που θα σας κάνει, να θυμάστε, δε φταίει μόνο αυτός…

http://vathikokkino.gr/archives/146408

Δεν υπάρχουν σχόλια: