Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023

«ΒΟΜΒΑ» ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ! ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ...

Άγριες καταστάσεις στον πλανήτη. Έχει ξεσπάσει νέος πανικός με τις ασθένειες και τους ιούς!

Η νέα είδηση έρχεται από τις ΗΠΑ, όπου μη αδειοδοτημένο βιολογικό εργαστήριο στο Reedley της Καλιφόρνια αποθήκευε πολλές ασθένειες και δημιουργήθηκε από έναν Κινέζο πολίτη συνδεδεμένο με την  κυβέρνηση της Κίνας, σύμφωνα με έκθεση του Κογκρέσου.

Η Επιτροπή Επιλογής της Βουλής για το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα στην έκθεσή της 42 σελίδων, που ονομάστηκε « The Reedley Report », εξήγησε ότι τα κενά στην ρυθμιστική εποπτεία της ομοσπονδιακής κυβέρνησης επέτρεψαν την λειτουργία του μυστικού βιολογικού εργαστηρίου, το οποίο ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά τον Μάρτιο και ουδείς γνωρίζει τι ζημιά μπορεί να έχει αφήσει πίσω του!

«Μια ανησυχητική συνειδητοποίηση είναι ότι, κανείς δεν γνωρίζει εάν υπάρχουν άλλα άγνωστα βιοεργαστήρια στις Ηνωμένες Πολιτείες», ανέφερε η έκθεση, παρατηρώντας ότι το εργαστήριο Reedley περιείχε «τουλάχιστον 20 δυνητικά μολυσματικούς παράγοντες», ενώ υπάρχουν φόβοι για ανεξέλεγκτες καταστάσεις!!!

Η έκθεση επέκρινε επίσης το CDC επειδή αρνήθηκε να ερευνήσει το μυστικό βιοεργαστήριο ή να λάβει βιολογικά δείγματα, τα οποία φέρεται να περιελάμβαναν, μεταξύ άλλων, τον θανατηφόρο ιό Έμπολα, τον SARS και τον ιό HIV. «Η απάντηση του CDC ήταν ανεπαρκής και εγείρει σοβαρά ερωτήματα σχετικά με τις τυπικές πρακτικές του», σημειώνει η έκθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: