Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΣ «ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ»

Γράφει ο mitsos175

Χειροπέδες σε έναν ιερέα στη Σαλαμίνα «για γενετήσιες πράξεις σε ανήλικο που δεν είχε συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του», πέρασαν το μεσημέρι της Κυριακής αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.
«Ο 68χρονος ιερέας ήταν γνωστός του πατέρα του ανήλικου και επισκεπτόταν το σπίτι της οικογένειας όταν οι γονείς δεν ήταν εκεί και ενεργούσε κατ’ επανάληψη γενετήσιες πράξεις σε βάρος του 12χρονου…
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του και στον χώρο που ασκούσε τα θρησκευτικά του καθήκοντα, κατασχέθηκαν ψηφιακά μέσα, το περιεχόμενο των οποίων θα ερευνηθεί από τα εγκληματολογικά εργαστήρια.
Ο συλληφθείς οδηγείται στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά. Ενώ, όπως γίνεται γνωστό, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο 68χρονος εμπλέκεται σε τέτοιες υποθέσεις, καθώς και στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για ομοειδή αδικήματα».

Δεν ήταν η πρώτη φορά, ελπίζουμε να είναι η τελευταία και να μην πέσει το κτήνος στα πούπουλα. Αν ήμουν εγώ στη θέση των γονιών θα του τράβαγα τα γένια μέχρι να ξεκολλήσει το ξεροκέφαλό του – και όχι, δεν καταδικάζω τη βία, όταν έχεις να κάνεις με τέρατα.
Επειδή δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος, κι επειδή είναι πολλοί τέτοιοι ανώμαλοι με ράσο, μια συμβουλή:
Σε αντίθεση με όσα μας έμαθαν, ποτέ – μα ποτέ – δεν πρέπει να εμπιστευόμαστε ρασοφόρο. Στην καλύτερη περίπτωση μας λέει παραμύθια, τα όποια πιστεύει κι ο ίδιος, άρα είναι βλάκας.
Στην πιο συνηθισμένη περίπτωση μας λέει παραμύθια με σκοπό να μας μαδήσει σιγά, αλλά σταθερά και μακροχρόνια,

με απώτερο σκοπό τον πλήρη έλεγχο πάνω μας. Από τη στιγμή που θα γεννηθούμε, όλη μας τη ζωή να ασημώνουμε τους δίσκους και να ταΐζουμε το παπαδαριό.
Στη χειρότερη περίπτωση – καθόλου σπάνια – εκμεταλλεύονται τη θέση τους για να ικανοποιήσουν αρρωστημένα τους πάθη.

Ας βγουν τώρα να οι θεούσες, που είναι συνδυασμός καθαρμάτων, κομπλεξικών και ηλιθίων, να κάνουν μπουγάδα στο έγκλημα.
«Το παιδί γονείς δεν είχε»; Είχε, πιστοί Χριστιανοί, ποίμνιο, πρόβατα κανονικά. «Τι δουλειά είχε το παιδί έξω;» και άλλες σχετικές μαλακίες. Μέσα στο σπίτι του το βίαζε. Που σημαίνει, αν κάποιος είναι κάθαρμα, είναι κάθαρμα σε όλους τους χώρους και όλη την ώρα. Δεν έχει σχέση τίποτε άλλο παρά μόνο τα σκατά που έχει μέσα στο κεφάλι του.

Να θυμίσω τέλος τι είπε ο Ιησούς ο Ναζωραίος για τα παιδιά και εκείνους που θα τα πειράξουν: Να δέσουν μια πέτρα στο λαιμό τους να πέσουν στη θάλασσα. Ούτε ο Ιησούς καταδικάζει τη βία σε περιπτώσεις βιαστών παιδιών και εμπόρων θρησκειών.

http://vathikokkino.gr/archives/146499

Δεν υπάρχουν σχόλια: