Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023

ΤΗΣ ΡΕΦΟΡΜΑΣ Η ΞΕΦΤΥΛΑ

Εξωφρενικά πράγματα που δεν θα μπορούσαν να έχουν καμιά σχέση, ούτε καν με το ρεφορμιστικό ήθος της Αριστερά αποκαλύπτει το Documento.

Οπως αναφέρει λοιπόν η ιστοσελίδα του Κ. Βαξεβάνη, πολιτικά στελέχη ενώ έχουν αποχωρήσει με ταρατατζούμ-ταρατατζούμ από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εξακολουθούν να επιμένουν να εργάζονται για αυτό, θεωρώντας ότι έχουν προσληφθεί όχι γιατί ήταν πολιτικά στελέχη αλλά γιατί κρίθηκαν αξιοκρατικά ανεξάρτητα πολιτικών τοποθετήσεων.

Ετσι λοιπόν αρνούνται να εγκαταλείψουν τις καλοπληρωμένες θέσεις τους και ζητούν να απολυθούν ως απλοί υπάλληλοι.

Και καταλήγει το ΜΜΕ:”

Η αγάπη για τις καρέκλες έχει διαχυθεί όχι μόνο σε τοπικά στελέχη αλλά και σε μέλη της Κεντρικής Επιτροπής τα οποία πληρώνονται από τα κεντρικά της Κουμουνδούρου ως επαγγελματικά στελέχη, όπως συμβαίνει σε όλα τα πολιτικά κόμματα για να μπορέσουν να λειτουργήσουν.

Παρουσιάζεται λοιπόν το φαινόμενο ενώ έχουν αποχωρήσει με ταρατατζούμ-ταρατατζούμ από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να επιμένουν να εργάζονται για αυτό, θεωρώντας ότι έχουν προσληφθεί όχι γιατί ήταν πολιτικά στελέχη αλλά γιατί κρίθηκαν αξιοκρατικά ανεξάρτητα πολιτικών τοποθετήσεων.

Ετσι λοιπόν αρνούνται να εγκαταλείψουν τις καλοπληρωμένες θέσεις τους και ζητούν να απολυθούν ως απλοί υπάλληλοι.

Πλεονασμός είναι, να προσθέσουμε μετά τα παραπάνω,

γιατί μόνο οι ενδεχόμενοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ασχολούνται με τα εσωτερικά του κόμματος τους και το μεγάλο είναι αδιάφορο

http://vathikokkino.gr/archives/146457

Δεν υπάρχουν σχόλια: