Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023

ΣΥΡΙΖΑ: ΑΝΕΜΟΜΑΖΩΜΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ









Ανεμομαζώματα, διαολοσκορπίσματα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει παροιμία που να μπορεί να απεικονίσει καλύτερα αυτό που συμβαίνει στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ για να κατορθώσει να γίνει κόμμα εξουσίας, έδωσε πολιτική στέγη σε όλα τα «βασανισμένα» που νόμιζαν ότι αξίζουν και δεν τους αξιοποιούν τα άλλα κόμματα και σε ότι πιο φθαρμένο ανάξιο και απαξιωμένο υπήρχε στο κατεστημένο πολιτικό σκηνικό. (Κουρουμπλής, Σπίρτζης, Παπακώστα, Μπίστης Τζάκρη, Τέρενς Κουικ, Κόκκαλης, Κατρούγκαλος και δεν έχει τελειωμό αυτός ο κατάλογος ακόμη και σε τοπικό επίπεδο είναι γνωστά αυτά).
Για να βρεθεί δε στην διακυβέρνηση της χώρας συνεργάστηκε με τον ακροδεξιό, γραφικό Πάνο Καμμένο και είπαν ψέματα που τρόμαξαν και το ίδιο το ψέμα.
Και όσο υπήρχε η συνδετική ουσία της εξουσίας δεν έδειχνε να παρουσιάζει πρόβλημα η εξουσιολαγνεία τους, τώρα τους πήρε ο άνεμος και τους σήκωσε όπως τους είχε ενώσει. 
Όσοι έφυγαν νωρίς έσωσαν την αξιοπρέπεια τους

            Όλα ήταν μια απάτη που λεγόταν ΣΥΡΙΖΑ. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΩΣ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ !!! ΠΑΡΕΛΕΙΨΕΣ -ΕΝΤΕΧΝΩΣ- ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΙΖΑΣ ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ..

Το 2004 εξελέγη ευρωβουλευτής και ανέλαβε επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Διετέλεσε Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κατά τα έτη 2005-2006.

Το 2007 εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, στη Β΄ Αθηνών και επανεξελέγη στις εκλογές του 2009.[1] Τον Οκτώβριο του 2009 ορίστηκε Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, και στον ανασχηματισμό του Σεπτεμβρίου του 2010 ορίστηκε Αναπληρώτρια Υπουργός Εξωτερικών υπεύθυνη για τις Ευρωπαϊκές Υποθέσεις