Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΑΪΜΟΥ ΣΤΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ.

Γράφει ο mitsos 175

Παλιά διασκέδαζαν κάποιοι βλέποντας διάφορα ζώα να κάνουν ακροβατικά και να χορεύουν. Ποτέ δε μου άρεσαν τέτοιου είδους θεάματα. Κάποτε είχα δει μια μαϊμού να χορεύει, να κάνει τούμπες κλπ. Το ζώο έκανε ό,τι του έλεγε ο εκπαιδευτής και γι αυτό είχε (και έχει) τη συμπάθεια μου. Το να κάνεις όμως κάτι παρόμοιο, ενώ είσαι άνθρωπος και μάλιστα με τη θέλησή σου, το θεωρώ το τελευταίο σκαλοπάτι της ξευτίλας.
Δήθεν αριστεροί σουλατσάρουν στους ακροδεξιούς τηλεοπτικούς οχετούς και ξιφουλκούν εναντίον πρώην συντρόφων. Προς τέρψη των δεξιών σανοφάγων και βέβαια των αφεντικών που βαράνε τα ντέφια, για να χορέψουν οι μαϊμούδες.

Αυτά που λέω δεν ισχύουν για αγωνιστές συντρόφους, αναρχικούς, ή όλους όσους διαγράφησαν από το ΚΚΕ. Έχουν το σεβασμό και την εκτίμηση μου, αφού πολλοί αγωνίστηκαν και αγωνίζονται. Παραδέχομαι πως κάποιες φορές το κόμμα είναι σκληρό με τα μέλη του. Όσοι όμως διαγράφηκαν παλιά από το ΚΚΕ πήγαν ΣΥΡΙΖΑ και τώρα φεύγουν κι από κει, το δικαίωσαν 100%. Απαλλαγήκαμε ευτυχώς νωρίς από ηλίθιους που έκαναν μεγάλη ζημιά. Δυστυχώς πήραν πολλούς στο λαιμό τους.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι δεξιός,

δε θα διαφωνήσω με κανένα από αυτούς που φεύγουν. Ποιος ήταν αριστερός εκεί μέσα; Αφού μνημόνια ψήφισαν και μάλιστα, όταν εμείς, που ρωτηθήκαμε και επομένως πήραμε την ευθύνη, είπαμε ΟΧΙ. Αλλά ας πούμε πως ξύπνησε η αριστερή συνείδηση αυτών που κρατάνε ομπρέλα όταν βρέχει μυαλά.

Τι κάνουν οι μαϊμού αριστεροί; Τσακώνονται μεταξύ τους! Ένας από αυτούς να μείνει στο τέλος, θα τα βάλει με τον εαυτό του! Μαϊμού με σχιζοφρένεια!
Πείτε ρε κάτι για την ακρίβεια. Δεν ξέρω κι εγώ πόσα χρόνια είμαι χωρίς θέρμανση. Από το α’ μνημόνιο. Πόσο σιχαμένος είναι κάποιος ή πόσο βλάκας που πάει στα κανάλια να χορέψει στο σκοπό των ΑΡΔ; Βρε αυτοί πετσώνονται κάθε λίγο και λιγάκι με εκατομμύρια. 7.000.000 πήραν μόνο τον προηγούμενο μήνα, τάχα «για τον πόλεμο στην Ουκρανία» λες και τους βομβάρδισαν οι Ρώσοι το σταθμό! Άλλα 3-4 μύρια λίγες μέρες μετά, για τα στρογγυλεύσουν! Κι ο κόσμος;

Τους βλέπουμε και ξερνάμε από αηδία. «Τουλάχιστο εσύ δικαιώθηκες γιατί τα έλεγες». Μου είπε σύντροφος. Σκατά! Δεν τη θέλω τέτοια δικαίωση, γιατί δεν μπορώ να ζήσω, δεν μπορώ μαζί με εκατομμύρια άλλους να βγάλω το μήνα. Κι αυτοί στην κοσμάρα τους! «Είμαστε αριστεροί άρα εμάς θα ψηφίσουν!!!»

Ε τώρα θα τα’ ακούσουν, γιατί είναι μαλάκες, με την πλέον συνηθισμένη έννοια της λέξης. Και οι δεξιοί έχουν φιλοδοξία και πολύ εγωισμό. Αλλά οι δεξιοί αετονύχηδες πολιτικοί έχουν πολύ περισσότερο μυαλό από τους ανεγκέφαλους στο ΣΥΡΙΖΑ, οι ψηφοφόροι τους είναι βλάκες. Όταν οι δεξιοί κηφήνες χάσουν την εξουσία, τρώγονται κι αυτοί, όμως κάπου ενώνονται και προσπαθούν ν’ αρπάξουν πάλι την κουτάλα.

Τι κάνουν οι ρεφόρμες; Ας πάρουμε ένα παράδειγμα. Η Αχτσιόγλου, που ήταν το Νο2 στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Μεϊμαράκης του ΣΥΡΙΖΑ, αν θέλετε. Ο Μεϊμαράκης προφανώς δε συμπαθεί το Μητσοτάκη, του έφαγε μπαμπέσικα την αρχηγία. Ούτε φυσικά ο Σαμαράς. Σηκώθηκαν να φύγουν; Όχι. Του δημιούργησαν πρόβλημα; Ούτε!

Η Αχτσιόγλου ξαφνικά κουράστηκε (επειδή δε βγήκε αρχηγός) και τώρα θέλει να την κάνει. Αλλά πριν την κάνει, τα κάνει όλα ρημαδιό! Αν αυτοί βρουν την ψήφο τους, εμένα να μου γράψετε. Κάντε τουλάχιστο αντιπολίτευση, το πλιάτσικο και ο εκφασισμός που κάνει η ΝΔ δεν ξανάγινε τουλάχιστον από την Κατοχή! Αντιπολίτευση; Μόνο στους πρώην σαν κομπλεξικός γκόμενος που τον παράτησε η άλλη, γιατί δεν τον άντεχε το μαλάκα!

Γι αυτό καλώ όσους κορόιδεψαν οι ρεφόρμες, να μην απογοητευτούν, να επιστρέψουν στο κόμμα, να πάνε να ψηφίσουν το ΚΚΕ. Εμείς είμαστε συνεπείς. Αν για κάποιο λόγο δεν θέλουν το ΚΚΕ, υπάρχουν τρόποι να παλέψουμε για να ανατραπεί η φασιστική πολιτική της ΝΔ. Σημασία έχει να μη χάσουμε το κουράγιο μας. Αυτός ήταν και είναι ο σκοπός των ρεφορμιστών, να απελπιστούμε. Δεν πρόκειται όμως.

http://vathikokkino.gr/archives/146417

Δεν υπάρχουν σχόλια: