Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ 2Η ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Ο ΚΛ.ΠΕΡΓΑΝΤΑΣ. "ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ"

Κόντρα χωρίς προηγούμενο έχει ξεσπάσει για το θέμα της μη παραίτησης των τριών εν ενεργεία θεματικών αντιπεριφερειαρχών της Στερεάς, Δ.Βουρδάνου από την Εύβοια, Θ.Παπαθωμά από την Βοιωτία και Ηλ.Σανίδα από την Φθιώτιδα που είναι υποψήφιοι με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη. Η χθεσινή κοινή επιστολή τους μέσω της οποίας επικαλούνται το νόμο και δεν παραιτούνται από τις θέσεις τους προκάλεσε την οργή του περιφερειάρχη Κλέρχου Περγαντά ο οποίος μέσω επιστολής πριν λίγες μέρες τους είχε ζητήσει παραίτηση.
Σήμερα Μ.Τρίτη ο Κλέαρχος Περγαντάς επανέρχεται με νεότερη επιστολή ανεβάζει τους τόνους και τους ζητά για δεύτερη φορά να παραιτηθούν και να μην κρύβονται πίσω από το γράμμα του νόμου...
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η 2Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΕΡΓΑΝΤΑ

Προς
κ. κ. Αντιπεριφερειάρχες
Σανίδα Ηλία, Βουρδάνο Δημήτρη και Παπαθωμά Φανή
Κύριοι Αντιπεριφερειάρχες και κυρία Αντιπεριφερειάρχη ζήτησα για λόγους διεξαγωγής ενός δίκαιου και ισότιμου προεκλογικού αγώνα, δημοσίως την παραίτηση σας από το αξίωμα του Aντιπεριφερειάρχη.
Εσείς επικαλούμενοι έναν ατελή νόμο ο οποίος ενώ μου δίνει το δικαίωμα να σας διορίσω δεν μου δίνει το δικαίωμα να σας παύσω, δεν παραιτηθήκατε από τη θέση σας.
Κύριοι Αντιπεριφερειάρχες και κυρία Αντιπεριφερειάρχη, επειδή το άγραφο δίκαιο είναι πολύ ισχυρότερο από έναν ατελή νόμο ζητώ και πάλι δημοσίως την παραίτηση σας.
Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΠΕΡΓΑΝΤΑΣ

www.lamiastar.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ???
ΚΛΕΑΡΧΕ ΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ??
ΣΚΕΨΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ..
ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ..