Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΌΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑΤΟ

Μετά τις αποδοκιμασίες κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου στην εκδήλωση του Ιδρύματος Ανδρέα Παπανδρέου, περίμενα με ανυπομονησία το τι θα συμβεί την ακριβώς επόμενη μέρα, στους εορτασμούς της 3ης Σεπτεμβρίου. 
Χαζεύοντας τα διάφορα ρεπορτάζ από την εκδήλωση, διάβασα κάτι που μου φάνηκε απίστευτο και που πίστεψα ότι θα το συζητούσαμε για πάρα πολύ καιρό. 
Τι ήταν αυτό; 
Μα φυσικά η παρουσία του Θεόδωρου Τσουκάτου στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ! Να και μια φωτογραφία εδώ. 
Κι όμως! Δεν συνέβη τίποτα, λες και δεν τον είδε κανείς, λες και εκείνη την ημέρα σε όλα τα πολιτικά και δημοσιογραφικά γραφεία δεν λειτουργούσε το Ίντερνετ. 
Διαβάσαμε χιλιάδες μπούρδες για την απουσία του Γιώργου Παπανδρέου, χίλιους ύμνους στον Σημίτη και στον Βενιζέλο αλλά κανείς δεν ένιωσε την ανάγκη να τονίσει ότι μπορεί μεν να μην πήγε ο Παπανδρέου αλλά πήγε ο Τσουκάτος, μετά από χρόνια απουσίας από τα κοινά του κόμματος. 
Καμία μεγάλη εφημερίδα δεν ένιωσε την ανάγκη,
να τονίσει στο πρωτοσέλιδο της την κατάντια του να χειροκροτεί τον Σημίτη το 2014 ο άνθρωπος που παραδέχθηκε δημόσια ότι μετέφερε λεφτά από μίζες στα ταμεία του κόμματος για λογαριασμό του! Αντιθέτως, διαβάσαμε πόσο συνταρακτικός ήταν ο λόγος του ανθρώπου που κυβέρνησε τη χώρα με δεξί χέρι τον Τσουκάτο και αριστερό χέρι τον Μαντέλη αλλά σήμερα δεν ξέρει τίποτα για τη χρεοκοπία. 
«Αυτή είναι η Ελλάδα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: