Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΕΧΟΥΝ...ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ

Με αφορμη τις καταγγελίες για παρεμβαση ΚΑΙ στη δικαιοσύνη
-Είναι η νοοτροπία που έστελνε την αστυνομία να κλείνει τα τυπογραφεία της Αυγής και της Δημοκρατικής Αλλαγής πρίν από τη χούντα ή να τρομοκρατεί με μηνύσεις τους δημοσιογράφους τους.
-Είναι η νοοτροπία, που έστειλε επί Κ. Μητσοτάκη στη φυλακή διευθυντές εφημερίδων γιατί δημοσίευαν τις προκηρύξεις της 17 Νοέμβρη.
-Είναι η νοοτροπία που έστειλε πρίν από μήνες στο αστυνομικό τμήμα από το γραφείο του στον Σκάι τον δημοσιογράφο που αποκάλυπτε πιθανές παρανομίες.
-Είναι η νοοτροπία του υπουργού Βερναρδάκη, που δήλωσε από τη Βουλή ότι «τα ΜΜΕ έχουν αυτονομηθεί πολύ»!!!
-Είναι η νοοτροπία του υπουργού Τύπου, που ήθελε- και θέλει- να κλείσει ΜΜΕ, όχι γιατί τον ενόχλησαν σε τίποτε, αλλά γιατί του χρειάζεται να πουλήσει ότι γκρεμίζει σύμβολα. Τα σύμβολα είναι η έγνοια του. Για τη Δημοκρατία δε δίνει δεκάρα.

Είναι απίστευτη η συνεχόμενη επίθεση σε όποιον διαφωνεί και κριτικάρει για να διασώσουν το κύρος… του Τσίπρα
Νομίζουν ότι μόνο αυτοί 
έχουν το "προνόμιο" να ασκούν κριτική, και επιπλέον να χλευάζουν, να βρίζουν, να μουτζώνουν, να βυσσοδομούν, και να ρίχνουν βοθρολύματα στους αντιπάλους μολύνοντας την κοινωνία  

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είναι απίστευτη η συνεχόμενη επίθεση σε όποιον διαφωνεί και κριτικάρει για να διασώσουν το κύρος… του Τσίπρα
Νομίζουν ότι μόνο αυτοί
έχουν το "προνόμιο" να ασκούν κριτική, και επιπλέον να χλευάζουν, να βρίζουν, να μουτζώνουν, να βυσσοδομούν, και να ρίχνουν βοθρολύματα στους αντιπάλους μολύνοντας την κοινωνία