Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

ΤΗΝ ΚΟΡΔΕΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΣΚΗΝΙΚΟ ΒΓΑΛΜΕΝΟ ΑΠΟ… ΤΑΙΝΙΑ ΜΙΣΤΕΡ ΜΠΙΝ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Εγκαίνια για… Όσκαρ ανοργανωσιάς έκαναν στο νέο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Αγρινίου, με επίτιμο πρόσωπο τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, που κλήθηκε να κόψει την κορδέλα μαζί με τον αντιπρόεδρο της Βουλής και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Βαρεμένο, την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Τριανταφύλλου και τον δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου.
Όπως γράφει το agriniopress.gr, έχασε η μάνα το παιδί και το παιδί τη βρήκε λόγω χυμαδιού της διοργάνωσης… Ένα παιδάκι έκοψε την κορδέλα και του χάιδεψε το κεφάλι ο Βασιλειάδης, τραπεζάκι για τον αγιασμό δεν υπήρχε και τον έκαναν στο κυλικείο και την κορδέλα την  έφερε ο δήμαρχος για κόψιμο!
Μάλιστα, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο το ευτράπελο σημειώθηκε όταν έβαλαν την κορδέλα απέξω από το κτίριο για κόψιμο και με κλειστές τις πόρτες και τους δημοσιογράφους από μέσα,
με συνέπεια να μη μπορούν να απαθανατίσουν το στιγμιότυπο.
Εν συνεχεία, άρχισε η… μάχη της κορδέλας, με τον δήμαρχο να προσπαθεί να την στερεώσει ανεπιτυχώς, την κορδέλα να ξαναπέφτει κάτω και τελικά μετά από προσπάθεια τα κατάφεραν!
Κατά τα άλλα, μπήκε να ρίξει και κάνα σουτάκι ο Γιώργος Βαρεμένος που είναι και στην καλύτερη δυνατή φόρμα από το τρέξιμο.
Βίντεο:agriniosite.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: