Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΙΤΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ! ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ (ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ) ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΣΙΠΡΑ

Harris Kodopoulos 
Ε όχι βρε συντρόφια.
Τρίτη φορά κορόϊδα δεν πιανόμαστε.
Σώσαμε δύο φορές την πατρίδα.
Ας την σώσουν αυτή τη φορά οι άλλοι, που προκάλεσαν τις προηγούμενες δύο φορές την καταστροφή.

Δεν θα αφήσουμε να τριτώσει το κακό.
Το 2009 η δημοκρατική παράταξη και το ΠΑΣΟΚ παρέλαβαν από την καταστροφική δεξιά του Κώστα Καραμανλή μια πτωχευμένη χώρα με 300 δις χρέος και 15,6% του ΑΕΠ έλλειμμα και κατάφερε να την σώσει, αλλά με τεράστιο πολιτικό κόστος, σταδιακή συρρίκνωση της επιρροής στον λαό και αποπομπή ενός πρωθυπουργού που είχε εκλεγεί με το 44% του ελληνικού λαού.
Το κάναμε για να σωθεί η πατρίδα, όταν οι άλλες πολιτικές δυνάμεις δυναμίτιζαν την προσπάθεια, είτε με ορδές τραμπούκων και αγανακτισμένων (Σύριζα, ΑΝΕΛ, Χρυσή Αυγή), είτε με...Ζάππεια (Σαμαράς) όπου υπόσχοντο τα πάντα, ακόμα και μηδενισμό του χρέους σε 6 μήνες, σκίσιμο του μνημονίου κά μπαρούφες.
Το καλοκαίρι του 2015 μαζί με τη ΝΔ το ΠΑΣΟΚ έβαλε πλάτη για να σωθεί η χώρα από την χρεοκοπία στην οποία την είχαν οδηγήσει τα "πειράματα" και τα εγκληματικά λάθη των Τσίπρα-Βαρουφάκη, ενώ θα μπορούσε να αφήσει την υπό διάλυση κυβέρνηση των Συριζανέλ να πέσει και να πάμε σε εκλογές.
Το κάναμε και τότε για να σωθεί η πατρίδα,

από την πλήρη χρεοκοπία και την έξοδο της από την Ευρωζώνη. Και το πληρώσαμε βγαίνοντας....τέταρτο κόμμα στην Βουλή με ποσοστό λίγο πάνω από 5%.
Σήμερα που συντελείται ένα ακόμα εθνικό έγκλημα από τους Συριζανέλ, με το ξεπούλημα της εθνότητας και της γλώσσας της Μακεδονίας (όσο και αν ο Καμμένος θέλει να βγάλει την ουρά απέξω για να αποφύγει το ειδικό δικαστήριο) μας καλούν να βάλουμε πλάτη για να λύσουμε ένα ζήτημα 20-30 χρόνων. Ασήμαντο για εμάς, σημαντικό για τους σκοπιανούς.
Σημαντικό για την "επιβίωση" του Τσίπρα που έχει δεσμευτεί να το λύσει με κάθε τίμημα προς όφελος των αμερικανών, της μαμά Μέρκελ, του ευρωπαϊκού κατεστημένου και του ΝΑΤΟ. Τα ανταλλάγματα που έχουν τάξει στον Αλέξη σύντομα θα αποκαλυφθούν.
Και ω! του θαύματος.
Στο Κίνημα Αλλαγής συζητούν να στηρίξουν το μεγαλύτερο ψεύτη και απατεώνα πρωθυπουργό της νεότερης Ελλάδας
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο Θεοδωράκης, ο Θεοχαρόπουλος και ο Καμίνης είναι υπέρ της στήριξης.
Γεννηματά, Παπανδρέου και Ανδρουλάκης κατά.
Με κίνδυνο διάλυσης του Κινήματος.
Γιατί άραγε δεν προσφεύγουν στην βάση των 210.000 δημοκρατών που προσήλθαν και "συνυπέγραψαν" την δημιουργία του Κινήματος?
Οπου πιστεύω πως θα πάρουν την απάντηση.
Ε όχι βρε συντρόφια.
Τρίτη φορά κορόϊδα δεν πιανόμαστε.
Σώσαμε δύο φορές την πατρίδα.
Ας την σώσουν αυτή τη φορά οι άλλοι, που προκάλεσαν τις προηγούμενες δύο φορές την καταστροφή.
Μέχρις εδώ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: