Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΠΑΤΗ Η ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΚΟΥΠΟΝΙΑ 500 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ SMARTPHONE

Ανακοίνωση εξέδωσε η επιχείρηση Κωτσόβολος ενημερώνοντας τους καταναλωτές ότι κάποιοι επιτήδειοι προσπαθούν να τούς ξεγελάσουν με ανάρτηση στα social media που οδηγεί σε ψεύτικη προωθητική ενέργεια.
Ειδικότερα, όπως ενημερώνει επισήμως ο Κωτσόβολος:
«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πώς κυκλοφορεί χορηγούμενη ανάρτηση (sponsored post) στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook, που οδηγεί σε ψεύτικη προωθητική ενέργεια με δωροεπιταγές σε παραπλανητικό site (www.kotsovolos.site) που ΔΕΝ έχει διοργανωθεί από την εταιρεία Κωτσόβολος.
Οποιαδήποτε προωθητική ενέργεια,
ή διαγωνισμό τρέχει η Κωτσόβολος φιλοξενείται αποκλειστικά και επικοινωνείται από τα επίσημα κανάλια μας (www.kotsovolos.gr , www.facebook.com/kotsovolos ).
Για τη συμμετοχή σας σε επίσημη προωθητική ενέργεια ή διαγωνισμό της εταιρείας ΔΕΝ πρόκειται ποτέ να σας ζητηθεί να καταχωρήσετε το pin του κινητού σας.
Σημειώνουμε πως η συγκεκριμένη ενέργεια οδηγεί σε συνδρομητική υπηρεσία αποστολής sms που επιφέρουν χρεώσεις στο χρήστη. Παρακαλούμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί απέναντι σε phising ενέργειες και να ελέγχετε πάντα τη διεύθυνση του site ή της σελίδας Facebook».

Δεν υπάρχουν σχόλια: