Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΛΑΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ

Οι πέντε κατηγορούμενοι για τα πλαστά διπλώματα στη Λαμία που απολογήθηκαν σήμερα αντιμετώπιζαν τις πιο βαριές κατηγορίες, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η προφυλάκισή τους.
Με τη σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα και της Ανακρίτριας ο φερόμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος με τα πλαστά και τα «μαϊμού» διπλώματα, που είναι και ιδιοκτήτης Σχολής Οδηγών από τη Λαμία, πήρε το δρόμο προς τις φυλακές. Μαζί του και συγγενικό του πρόσωπο, που εμπλέκεται στην υπόθεση, καθώς επίσης και οι τρεις γυναίκες υπάλληλοι της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών (πρώην υπουργείο συγκοινωνιών) που φέρεται να διεκπεραίωναν εκ των έσω τις υποθέσεις.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η απολογία των πέντε ήταν πραγματικά μαραθώνια. Κράτησε σχεδόν 12 όλοκληρες ώρες. Εισήλθαν στο Δικαστικό Μέγαρο στις 10:00' το πρωί,
και η διαδικασία με τις απολογίες τους ξεκίνησε λίγο πριν τις 11:00' από το γραφείο της κας Ανακρίτριας. Από εκεί λίγο πριν τις 10:00' το βράδυ ακούστηκαν και οι αποφάσεις των Δικαστικών Λειτουργών.
Εξερχόμενοι από τα δικαστήρια οι συνήγοροι Δημήτρης Κρούπης και Θάνος Τσαντήλας (που μαζί με τον Αλέξη Κούγια έχουν την υπεράσπιση των δύο ατόμων της Σχολής Οδηγών) ρωτήθηκαν για την απόφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: