Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ… ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΤΟΝ ΠΑΤΟΥΛΗ- ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Δώρο ένα μπουκάλι βότκα έκαναν στον δήμαρχο Αμαρουσίου και πρόεδρο της ΚΕΔΕ και πρόεδρο του ΙΣΑ και ό, τι… άλλο θέλετε, βάλτε εσείς Γιώργο Πατούλη.
Ένα μπουκάλι βότκα που αν προσέξετε καλά θα δείτε τα εξής χαρακτηριστικά στο μπουκάλι: Το θυρεό του Δήμου Αθηναίων, τα αρχικά των συλλόγων που είναι πρόεδρος, ελληνικές σημαίες, φυσικά τη φωτογραφία του «οραματιστή» και από κάτω στοιχεία επικοινωνίας του γραφείου του στην ΚΕΔΕ.
Πρόκειται προφανώς για μια προσπάθεια υποστήριξης της υποψηφιότητας Πατούλη για τον δήμο Αθηναίων…
Η συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό
Εξάλλου,
συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη είχε το πρωί της Παρασκευής ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε κατόπιν αιτήματος του Γιώργου Πατούλη και κράτησε περίπου μισή ώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Πατούλης ενημέρωσε τον κ. Καραμανλή για τις διαφωνίες του σχετικά με το νομοσχέδιο «Κλεισθένης» και του επισήμανε ότι θα είναι δυσμενείς οι επιπτώσεις στις τοπικές κοινωνίες και γενικότερα στην αυτοδιοίκηση.
Βέβαια, είναι δεδομένο πως ο κ. Πατούλης μίλησε με τον κ. Καραμανλή για την εκπεφρασμένη επιθυμία του δημάρχου Αμαρουσίου να διεκδικήσει τον δήμο Αθηναίων στις επόμενες δημοτικές εκλογές και φυσικά να ζητήθηκε η στήριξη του πρώην πρωθυπουργού…

Δεν υπάρχουν σχόλια: