Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

ΡΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΤΙ ΠΑΩ ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ Ο ΠΟΤΑΠΟΣ !!! (ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ)

Δεν θα ασχολούμουν μαζί της αλλά πάει και «ξύνετε στην γλίτσα του τσοπάνη».
Από την μια έχει αρχίσει πάλι και επεμβαίνει στα τοπικά πολιτικά πράγματα, νομίζοντας πως θα κάτσουν όλοι προσοχή στις διαταγές της και από την άλλη έδωσε και μια  συνέντευξη η κ. Αφροδίτη  σε τοπική εφημερίδα και ομολογουμένως ήταν λαλίστατη. 
Μίλησε για την οικονομία, για την ανάπτυξη,  για το πώς θα βγούμε από την κρίση και πολλά άλλα,  αλλά και με ανάρτηση της έχει άποψη και για τους Ρομά και μάλιστα νόμισε πως «ανακάλυψε την Αμερική» και βρήκε τη λύση.
Για ένα θέμα όμως δεν έβγαλε τσιμουδιά.
Για το Μακεδονικό.  Και όχι τυχαία.  
Όπως είναι γνωστό ο πολιτικός της ινστρούχτορας Γ. Παπανδρέου έχει ταχτεί υπέρ του σύνθετου ονόματος για τα Σκόπια και μάλιστα δεν σταμάτησε σε αυτό,
έκανε και ειδική δήλωση για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη (δείτε παρακάτω την κατάπτυστη δήλωση του) και τάχτηκε πλήρως με την στάση που είχε τηρήσει την περίοδο που ήταν Πρωθυπουργός όταν συγκρούστηκε σκληρά με τον Ανδρέα Παπανδρέου για το θέμα αυτό.
Χωρίς ντροπή δηλαδή κάνει επίθεση εναντίον του βιολογικού του πατέρα...για μείζονος σημασίας εθνικό θέμα.
Ευτυχώς... δεν ήταν πολιτικό παιδί του!

Γιατί δεν αναφέρεσαι  κ.  Αφροδίτη, αφού έχεις άποψη για όλα, και για το Θεμα των Σκοπίων;
Θα διαπιστώσεις την οργή της κοινωνίας από πρώτο χέρι.
Την ίδια οργή που είχες προκαλέσει στην κοινωνία της Ιτέας  όταν μας  «έπειθες»   για τον «Καλλικράτη», και έλεγες τι καλά που θα είναι για την Ιτέα να μην είναι ανεξάρτητος δήμος, αλλά  να ανήκει στον δήμο με έδρα την Άμφισσα… και εμείς οι στενόμυαλοι δεν σε πιστεύαμε.
Και διέλυσες την πόλη. Τα αποτελέσματα σήμερα είναι ορατά, τα βλέπει ο κόσμος και δεν χρειάζεται να αναφερθούμε τώρα σε αυτό.
Και μετά στους «διαδρόμους» της Αθήνας, όπου είσαι τακτική θαμώνας, το «έπαιζες»  ηρωίδα, λέγοντας πως κόντεψες να φας ξύλο στην Ιτέα για το μνημόνιο. Ψέμα.
Το ξύλο, όπως εσύ το λες,  πήγες να το φας για τον «Καλλικράτη» που επέβαλες με το ζόρι και με θράσος, κόντρα σε εισηγήσεις θεσμικών οργάνων της Τ.Α., ανθρώπων ειδικότερων από σένα με εμπειρία στην Τ.Α., αλλά και σε όλη την κοινωνία όχι μόνο της Ιτέας αλλά και των γύρω πόλεων και χωριών.
Βέβαια αυτά τα έλεγες και τα λες σε αυτούς που δεν ξέρουν, μεταξύ των οποίων και στον πολιτικό πατροκτόνο και αρχηγό σου.
Αλλά και στις δημοτικές εκλογές που ακολούθησαν τότε έπαιξες  το βρώμικο  παιχνιδάκι σου.
Αλλά σκέπτομαι πόσος χαμαιλεοντισμός μπορεί να χαρακτηρίζει  έναν άνθρωπο, όταν ήταν και με τον Ανδρέα και ωφελήθηκε από την σκιά του και σήμερα με τον Γιώργο, όταν αυτοί οι δυο αντιπροσωπεύουν δυο διαφορετικούς κόσμους και ιδεολογίες.
Τουλάχιστον μην ξαναναφέρετε τον Ανδρέα Παπανδρέου, γιατί ουδεμία σχέση έχετε πλέον μαζί του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ και κατάπτυστη ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ.

«Κάποτε, σε κρίσιμες στιγμές για τη χώρα, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης κατηγορήθηκε για εθνική μειοδοσία, για να επικρατήσει η πολιτική που επέλεξε ο Αντώνης Σαμαράς με τα αρνητικά αποτελέσματα που όλοι γνωρίζουμε. Είκοσι έξι χρόνια μετά, ο... νυν αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας σοβαρά πιστεύει ότι η καλύτερη υπεράσπιση των εθνικών συμφερόντων είναι η εκ νέου αναζήτηση μειοδοτών;»


Η φώτο είναι απο την "αποκαθήλωση" του δήμου Ιτέας.
Έργο με την σφραγίδα της Αφροδίτης.


Ένας Ιτιωτης

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μαζέψτε την... σας κάνει ζημιά διώχνει κόσμο όπου εμφανίζεται

Ανώνυμος είπε...

Τι θελει τωρα δηλαδη και ανακατεύεται η εν λογω κυρια;

Ανώνυμος είπε...

Ε Ξ Α Φ Α Ν Ι Σ Ο Υ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΣΥ ΑΠ ΤΗ ΦΩΚΙΔΑ ΚΑΙ Η ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΡΦΕΤΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΖΗΜΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ