Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

ΙΤΕΑ:ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ

Πριν λίγες μέρες, όπως έχουμε γράψει, είχε γίνει επίθεση σε δίχρονο παιδί στην παραλία και σε κοπέλα που έκανε τζόκινγκ
Προβληματισμό προκαλεί το νέο κρούσμα επίθεσης αδέσποτων σκύλων, που σημειώθηκε προχθές σε γυναίκα που μετέβαινε σε ποδήλατο, επαναφέροντας επί τάπητος το φλέγον ζήτημα της ανεξέλεγκτης παρουσίας αδέσποτων σκύλων στους δρόμους των πόλεων και της υπαίθρου. 
Η άτυχη γυναίκα απέφυγε τα χειρότερα χάρη στην ψύχραιμη παρέμβαση πολίτη, ο οποίος κυριολεκτικά την έσωσε από τα δόντια των σκυλιών.
Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στο κέντρο της πόλης της Ιτέας κοντά σε κρεοπωλείο.  Ενώ περνούσε με το ποδήλατο, ξαφνικά η ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε αντιμέτωπη με δύο εξαγριωμένους μεγαλόσωμους σκύλους, που την πλησίαζαν απειλητικά γαβγίζοντας.
Δεν υποχωρούσαν
Την επίθεση αντιλήφθηκε οδηγός διερχόμενου οχήματος, ο οποίος επέστρεφε από τη δουλειά του. Τότε, όπως δήλωσε ο κύριος, σταμάτησε το αυτοκίνητό του και με ξύλο,
κατάφερε να εκδιώξει τα εξαγριωμένα σκυλιά που είχαν πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής τη γυναίκα, η οποία έτρεμε από την ταραχή, έκλαιγε και καλούσε σε βοήθεια.
Αλγεινή εντύπωση πάντως προκάλεσαν στον ίδιο τα κορναρίσματα άλλων οδηγών, που ενώ παρακολουθούσαν το περιστατικό δεν έσπευσαν για να βοηθήσουν την απελπισμένη γυναίκα.

                                         Ένας αυτόπτης μάρτυρας.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΕΣ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ..

Ανώνυμος είπε...

Ε.. είσαι βλακας.

Ανώνυμος είπε...

ο τεμπελης της Ιτιάς τι θελει; κροκετες!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ - ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

O KROKETAS LISAKSE

Ανώνυμος είπε...

Μόνο κυριες υπερασπιζονται τα αδεσποτα? Γιατί γραφεις ανώνυμα?