Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ Σ’ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΛΛΕΤΑΙ, ΟΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ «ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ».

ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ Η Β. ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΑΝΟ: ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΕΝΟ ΤΟΠΙΟ Η ΔΕΘ(VIDEO+PHOTOS)

Κλίμα γενικού ξεσηκωμού διαμορφώνεται απ' άκρη σ' άκρη στην Ελλάδα .
Βομβαρδισμένο τοπίο μοιάζει η νότια πύλη της ΔΕΘ καθώς και τμήματα των οδών Τσιμισκή και Αγγελάκη μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ μεταξύ διαδηλωτών και ΜΑΤ και ενώ βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωναν σε άδεια -σχεδόν- αίθουσα για το Σκοπιανό και την κατάπτυση συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ.
Την ίδια ώρα πανέτοιμοι δηλώνουν οι διοργανωτές, σε ολόκληρη τη χωρα οι οποίοι σε κάθε ανακοίνωσή τους τονίζουν πως «δεν υπάρχει χώρος για ακραία στοιχεία και συμπεριφορές».
Η Ελλάδα πάλλεται και αγωνιά για την ελληνικότητα της Μακεδονίας. 
Γι’αυτό και το μήνυμα που στέλνουν προς την κυβέρνηση, είναι να μην προχωρήσει σε συμφωνία με τα Σκόπια,
η οποία θα περιλαμβάνει ονομασία με τον όρο «Μακεδονία» αλλά και την αναγνώριση «μακεδονικής» εθνικής ταυτότητας και γλώσσας.
Οι πολίτες να προσέρχονται με ελληνικές σημαίες και χωρίς κομματικά σύμβολα. 
Ελληνα είσαι εσύ αυτός που θα εμποδίσει το ξεπούλημα της Μακεδονίας. Είσαι εσύ αυτός που θα φωνάξει δυνατά πως το ιερό όνομα της Μακεδονίας μας είναι στοιχείο της ιδιοσυστασίας της πατρίδας μας. Για να μπορείς να περπατάς περήφανος πάνω στην ποτισμένη από αίμα ηρώων μακεδονική γη.
Θα έχεις την ευκαιρία να στείλεις ένα εκκωφαντικό μήνυμα σε εκείνους που αποφάσισαν να ξεπουλήσουν τη Μακεδονία. Να βγεις στις πλατείες και να διαμαρτυρηθείς ειρηνικά για τις ανίερες πράξεις τους που προσβάλουν τα ιδανικά σου. Τώρα είναι η ώρα για να τους ξεκαθαρίσεις πως οι αξίες του γένους μας δεν πωλούνται. Η παρουσία σου στην πλατεία της πόλης σου θα είναι η καλύτερη απάντηση στο ανθελληνικό τους παραλήρημα.
Μην λιγοψυχήσεις. Να είσαι παρών. Στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Θα είναι εκεί δίπλα σου το σύμβολο του μακεδονικού αγώνα, ο Παύλος Μελάς» ο Ελευθέριος Βενιζέλος, Ο Νικόλαος Πλαστήρας, ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: