Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Η ΕΥΡΩ-ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

Δεν παραδίδει μόνο τον λαό μας αλυσοδεμένο για χρόνια στο κεφάλαιο, στην ΕΕ και τις «αγορές», επιδιώκει να παραδώσει τις αριστερές ριζοσπαστικές τάσεις λαού και νεολαίας σε μια νέα «Βάρκιζα», ακόμη χειρότερη. Γιατί εκεί δεν παραδίδονται μόνο όπλα, αλλά αξίες, πολιτικές, αγώνες και θεωρία. Παραδίδεται η ανατρεπτική ψυχή της Αριστεράς, την οποία καπηλεύτηκε και καπηλεύεται η κυβέρνηση. Ο λόγος για τον επονείδιστο Αλέξη Τσίπρα, που πουλώντας φτιαχτή χαρά και αισιοδοξία για τη συμφωνία για το χρέος, έρχεται να εξάρει τη στάση των «εταίρων» (που λεηλάτησαν και λεηλατούν τη χώρα), οι οποίοι δήθεν ανταποκρίθηκαν στο «ηθικό τους χρέος απέναντι στις θυσίες του ελληνικού λαού, για να μείνει αρραγής η Ευρωζώνη και το όραμα της ευρωπαϊκής ενοποίησης»! Αυτό το τελευταίο έχει γίνει το ιδεολογικό σημείο αναφοράς του ευρωλάγνου Τσίπρα.
Μάλιστα, έκανε ξανά μετάνοια προχθές μπροστά στον Π. Παυλόπουλο, παραδεχόμενος δουλικά,
(ουσιαστικά όχι προς τον πρόεδρο, αλλά προς τα αφεντικά του χρήματος και της ΕΕ), πως «ήσασταν αταλάντευτα προσανατολισμένος στην άποψη να παραμείνει η Ελλάδα στον πυρήνα της ευρωζώνης και κάποτε θα έρθει η ανταμοιβή. Ομολογώ ότι είχατε δίκιο». Τι ξεφτίλα! Η ανταμοιβή για τον Α. Τσίπρα και τους μανδαρίνους του ΣΥΡΙΖΑ έχει έρθει, αλλά ο λαός και η νεολαία στενάζουν.
Μετάνοιες έκανε ο Τσίπρας και στη Γερμανία. Σε κυριακάτικη συνέντευξη στην εφημερίδα Ντι Βελτ, είπε για το δημοψήφισμα του 2015: «Εκ των υστέρων και με τη γνώση που έχουμε τώρα, μπορούμε φυσικά να αξιολογήσουμε διαφορετικά τα πράγματα»! Δεν φτάνει που έκανε το «Όχι» θλιβερό «Ναι», τώρα λέει πως ήταν λάθος η προκήρυξή του. Μήνυμα: Μην κάνετε τίποτα που να θέτει σε κίνδυνο την ιερή Ευρωπαϊκή Ένωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: