Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

ΦΘΙΩΤΙΔΑ: ΈΤΣΙ ΤΟΥ «ΕΦΑΓΕ» ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα περίπτωση απάτης στη Φθιώτιδα - Επιχειρηματίες προσοχή: Να είστε υποψιασμένοι για πλαστά καταθετήρια με παραπάνω χρήματα…
Από τη Φθιώτιδα άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι με τις τηλεφωνικές απάτες όπου επιτήδειοι προσποιούμενοι γνωστούς και υπεράνω κάθε υποψίας επαγγελματίες, εξαπατούν επιχειρήσεις με πλαστά καταθετήρια.
Η υπόθεση που ανέδειξε πριν λίγες ημέρες το LamiaReport όπου ο απατεώνας παρουσιαζόταν στο τηλέφωνο ως γνωστός γιατρός και παράγγελνε πράγματα, τα οποία υποτίθεται θα πλήρωνε μέσω τραπεζικού λογαριασμού, έχει πολλά ακόμη σενάρια.
Στην περίπτωση που μας περιγράφει ο γνωστός δικηγόρος Νίκος Τσακτάνης ο εντολέας του, γνωστός επιχειρηματίας του νομού Φθιώτιδας, ξεγελάστηκε από τον απατεώνα που του έκανε μια συγκεκριμένη παραγγελία,
καθώς εκτός ότι προσποιούνταν ένα πολύ γνωστό του πρόσωπο και επιφανή επαγγελματία, γνώριζε πάρα πολλά στοιχεία από την καθημερινότητα και των δύο ώστε να γίνει πιστευτός! Μάλιστα χρησιμοποίησε και συνεργό, που υποτίθεται ότι ήταν ο υπάλληλος που έκανε το λάθος, και που επίσης γνώριζε πολλά πρόσωπα και πράγματα για να ολοκληρώσει το έργο της απάτης.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως περιγράφει ο κ. Τσακτάνης τη συγκεκριμένη υπόθεση εξαπάτησης, η οποία πλέον έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Σημειώνει μάλιστα ότι έχει εντοπιστεί το φυσικό πρόσωπο στο όποιο κατέληξαν τα χρήματα.
Δε θα κουραστούμε να επαναλαμβάνουμε ότι επιχειρηματίες ή και απλοί πολίτες, δεν πρέπει επ’ ουδενί λόγω να πείθονται από τηλεφώνου για τις προθέσεις κανενός. Επιπλέον να γνωρίζουν ότι στοιχεία όπως καταθετήρια και άλλα έγγραφα που έρχονται ηλεκτρονικά, μπορούν πολύ εύκολα να αλλοιωθούν και ενώ είναι πλαστά να φαίνονται ως αληθινά.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Χρειάζεστε δάνειο για την ενοποίηση του χρέους σας στο 1%; Ή Προσωπικά Δάνεια * Επιχειρηματικά Δάνεια κ.λπ. Τα Ενδιαφερόμενα Μέρη θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες Μέσω Email: inforamzanloan@gmail.com