Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ Ο ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ! «ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ. ΓΕΛΑΕΙ Η ΧΩΡΑ. Ο ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ;»

Χειμαρρώδης ήταν σε ακόμη μία τοποθέτησή του για τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Τζουμάκας, ο οποίος σχολίασε την εκλογή Κασσελάκη στην ηγεσία του κόμματος. «Η χώρα γελάει... τι θα πει αρχηγός;», αναρωτήθηκε, μεταξύ άλλων.
«Ορισμένοι εμφανίζουν ένα παμπάλαιο παρελθόν, ως νέο, όπως είπε και ο Μπρεχτ. Θα δούμε αν είναι ακόμα μια φάρσα στην πολιτική ιστορία, ή αν όντως θα υπάρξει άλλη πολιτική», τόνισε αρχικά στον ΣΚΑΪ, αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη, ο κ. Τζουμάκας.

Στη συνέχεια ο ίδιος τόνισε: «Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στην κατάσταση. Όλα είναι υπό κρίση. Τι θα πει ότι πήρε υψηλό ποσοστό. Ο κόσμος ψηφίζει πάντα με αρχές; Ο κόσμος έχει προβλήματα. Ο πνιγμένος από τα μαλλιά πιάνεται».

Σε ερώτηση γιατί ο Στέφανος Κασσελάκης επικράτησε στην εκλογική μάχη, ο κ. Τζουμάκας σημείωσε: «Με την αποχώρηση Τσίπρα δημιουργήθηκε κρίση ηγεσίας στο χώρο και μια κρίση πολιτικής. Το εκμεταλλεύτηκαν τυχοδιώκτες αυτό για να μπουν στο κόμμα».
«Ήρθε από USA»
Στη συνέχεια, ο Στέφανος Τζουμάκας είπε: «Δεν ήρθε ουρανοκατέβατος ο Κασσελάκης. Τον έφεραν. Δεν βλέπετε από που ήρθε; USA. Έκανε αγοραπωλησίες 450 εκατ. δολαρίων. Υπάρχει μεγαλύτερο ανέκδοτο από αυτό; Αυτά επιτρέπονται στον καπιταλισμό, αλλά να μη μας τα παρουσιάζει αλλιώς. Έπαιζε στα Χρηματιστήρια. Ο τζογαδόρος θα είναι στην πολιτική; Το Χρηματιστήριο είναι τζόγος».
«Κρίση ηγεσίας»
Για την παραμονή του στο κόμμα ο Στέφανος Τζουμάκας δήλωσε: «Το αν θα μείνω στο κόμμα θα κριθεί από την πορεία της πολιτικής που θα έχει ο χώρος αυτός. Με αυτήν την πολιτική δεν νομίζω να μπορεί να μείνει ενωμένος ο ΣΥΡΙΖΑ, έχουμε κρίση ηγεσίας. Για μένα είναι μεταβατικός αυτός ο αρχηγός».
«Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ηττήθηκε επειδή άσκησε πολιτικές ήττας και ορισμένοι έχουν την αυταπάτη ότι θα δικαιώσουν τις πολιτικές ήττες, αυτό επιχειρείται τώρα από ορισμένους, με αποτέλεσμα να έχουμε αυτές τις φάρσες», τόνισε επίσης, μεταξύ άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: