Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

ΑΥΤΗ Η ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΑΥΤΟΣ Ο ΕΞΩΝΗΜΕΝΟΣ ΛΑΚΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ...

Periklis Bozinakis
Συγγραφέας

Αυτός είναι ο Χρήστος Ζερεφός. Έτσι τουλάχιστον τον φωνάζουν τα αφεντικά του για... να 'ρθει να φάει, όταν του πετάνε τα αποφάγια τους. Υποθέτω ότι θα κουνάει και την ουρά του.
Δεν το χωράει ανθρώπου νους το γεγονός πως αυτή η μαριονέτα παράνομων συμφερόντων, αυτός ο εξωνημένος λακές, είναι Γενικός Γραμματέας της Ακαδημίας Αθηνών (!!!) Είναι όμως και Εθνικός Εκπρόσωπος για την... "κλιματική αλλαγή". Έτσι εξηγείται. Αυτός ο τύπος ξεστόμησε το εξής: "Θα πρέπει οι άνθρωποι να σταματήσουν να είναι δεμένοι με τον τόπο τους σε συνθήκες ακραίας κλιματικής κρίσης" (!!!)
Θα πρέπει οι άνθρωποι να σταματήσουν να είναι δεμένοι με τον τόπο τους σε συνθήκες ακραίας εγκληματικής δραστηριότητας, εννοούσε. Παραλίγο να του ξεφύγει.
Κατευθείαν εντολές από το Νταβός, δεν αλλάζει ούτε σημείο στίξης. Έτοιμα συμβόλαια θανάτου.  Ούτε καν με δικά τους λόγια δεν ψελλίζουν την διαφήμιση της Ατζέντας, μπας και θολώσουν λίγο τα νερά. Όχι. Ακριβώς ό,τι τους υπαγορεύουν, λες και πέρα απ' την αναπαραγωγή εντολών δεν ξέρουν ούτε να μιλάνε ούτε να γράφουν! Ακόμα και μετά από τέτοιας κλίμακας όλεθρο, μετά από το αποκορύφωμα κακουργημάτων που παίρνει διαστάσεις εθνικής τραγωδίας, γινόμαστε μάρτυρες τέτοιου παρανοϊκού θράσους και τέτοιας εξωπραγματικής προπαγάνδας.
Αναρωτιέμαι, σε ποιου δείκτη νοημοσύνης κοινό νομίζουν ότι απευθύνονται; Γιατί παρά την αποβλάκωση και την επί δεκαετιών τηλε-λοβοτομή, αποκλείεται να υπάρχουν άνθρωποι ΤΟΣΟ ηλίθιοι που να λάβουν υπόψη τους τέτοια λογικά τέρατα και τέτοιον ολοφάνερο εμπαιγμό. Καταλήγω ότι απευθύνονται αποκλειστικά και μόνο στους χαφιέδες τους, στους άμεσα εξαρτημένους από την καθεστωτική εκτροπή. Στους πληρωμένους, σαν και του λόγου τους. Και, δυστυχώς, υπάρχουν αρκετοί.
Είναι αυτοί που συντηρούν την εγχώρια εγκληματική οργάνωση που έχει αντικαταστήσει την πολιτεία και τους θεσμούς. Ο κάθε Μητσοτάκης ακόμα κι αν αφανιστεί θα αντικατασταθεί αστραπιαία όσο υπάρχουν μικρότερες τσέπες που πρέπει να γεμίσουν. Όσο υπάρχουν πελάτες ο μεσάζοντας μπορεί και να αλλάζει. Ας είναι καλά ο έμπορος.
ΥΓ: το φερέφωνο αυτό έχει ξεστομίσει πάμπολλες ασυναρτησίες και ολοφάνερους παραλογισμούς. Ξεπερνάνε το επίπεδο των ψευδών ειδήσεων, γιατί αφορούν τη βιωμένη πραγματικότητα. Δεν είναι απλώς "ψευδής είδηση" όταν ο άλλος προσπαθεί να σε πείσει ότι σκας απ' τη ζέστη τη στιγμή που εσύ κρυώνεις, ή ότι τη νύχτα λάμπει ο ήλιος και τη μέρα έχει σκοτάδι...

ΠΗΓΗ. www.press-gr.com/2023/09/blog-post_728.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: