Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023

ΤΟ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ ΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ-ΦΙΝΤΑΝ-Χ.ΚΑΠΟΥΤΣΗΣ

Το βλοσυρό βλέμμα του ΥΠΕΞ Γιώργου Γεραπετρίτη στη συνάντηση του με τον Τούρκο ομόλογο του Χ.Φιντάν, δυστυχώς δεν είναι πολύ πειστικό για τις αντιστάσεις της Αθήνας σε όσα «σύμμαχοι» και «φίλοι» μας πιέζουν να συζητήσουμε με την Τουρκία. Όταν λίγα 24ωρα μετά από τις ανιστόρητες και απαράδεκτες δηλώσεις Ερντογάν ,σύμφωνα με τις οποίες «οι Έλληνες έκαψαν τη Σμύρνη το 1922», δέχεσαι να γίνει η συνάντηση με τον Τούρκο ΥΠΕΞ, κάτι δεν πάει καλά. Όπως και το να δέχεσαι να συναντηθείς στην μαύρη επέτειο των Σεπτεμβριανών της Κωνσταντινούπολης.

Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Χρήστος Καπούτσης, εξαιρετικός γνώστης των ελληνοτουρκικών αναλύει όσα έγιναν στη συνάντηση Γεραπετρίτη-Φιντάν. Όσα ειπώθηκαν αλλά κυρίως αυτά που δεν μας είπαν. Το συμπέρασμα του συγγραφέα του βιβλίου «Εδώ μιλούν τα γεγονότα» είναι ότι Γεραπετρίτης και Φιντάν άρχισαν να αμπαλάρουν το «πακέτο λύσης» που πρέπει να περάσει στην ελληνική κοινή γνώμη! Γιατί θα είναι ένα πακέτο γεμάτο με ελληνικές υποχωρήσεις.

Δείτε όσα ενδιαφέροντα και αποκαλυπτικά λέει ο Χρήστος Καπούτσης στη συνέντευξη του στο militaire channel.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube.


Δεν υπάρχουν σχόλια: