Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023

ΊΣΩΣ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ...

Της Ιωάννας Υψηλάντη


 

Για να μην λέω λόγια στον αέρα, θα τεκμηριώσω αυτό που πρόλαβα ν΄αντιληφθώ, στις... 3-4 ημέρες που έκανε την εμφάνιση του ο υποψήφιος αρχηγός για τον ΣΥΡΙΖΑ.
- Ηρθε, ξαφνικά, από το πουθενά, λίγο πριν την εκλογή αρχηγού.
Όλο το διάστημα των εκλογικών αναμετρήσεων, ακόμη και μετά την παραίτηση Τσίπρα και το σοκ, που αυτή προκάλεσε στα μέλη και στους οπαδούς  αγνάντευε από μακριά την Ελλάδα, που ήρθε να "σώσει".
Πουθενά δεν έβαλε το χεράκι του, για να βοηθήσει. Ούτε προεκλογικά, ούτε μετεκλογικά!
- Η αιφνίδια, έως σοκαριστική πολιτική του εμφάνιση συνοδεύτηκε, από μία πολύ δαπανηρή "προεκλογική εκστρατεία", έξω από τα ειωθότα της τακτικής άλλων υποψηφίων αρχηγών οποιουδήποτε κόμματος.
- Η "ατζέντα" της πολιτικής, που θέλει να ασκήσει, δεν αγγίζει καν τα καυτά προβλήματα των Ελλήνων, όπως η φτώχεια, η επισιτιστική κρίση, η "κλιματική κρίση", το ψηφιακό χρήμα, οι ταυτότητες, η προπαγάνδα αλλαγής φύλου, από νεογέννητα, οι πλειστηριασμοί, η έξοδος της χώρας από την ΕΕ και η δημιουργία νέων συμμαχιών, το ΝΑΤΟ, οι βάσεις και οι εξοπλισμοί.
Οι θέσεις που ανέπτυξε, μέχρι στιγμής, είναι η τιμωρία των υπεύθυνων υπουργών, κάτι ανατροπές, στην πεπατημένη δεξιά πολιτική και δεν θυμάμαι κάτι άλλο να μου έκανε κάποια εντύπωση
- Το χειρότερο απ΄όλα, ήταν ότι ήρθε διαβασμένος, στα πρότυπα του Τσίπρα, που και ο Τσίπρας είχε αντιγράψει-ακόμα και την φωνή του- τον Ανδρέα Παπανδρέου. Όμως, ακόμα, δεν έχει τελειοποιηθεί, εντελώς. Το προσπαθεί!
Επιπλέον, πήγε ν΄αποτίσει φόρο τιμής, στον Βενιζέλο, για να παρασύρει τους Κρητικούς, σε νέους αγώνες, που δεν θα γίνουν ποτέ!
Το ίδιο υποκριτικό ρεσιτάλ επαναστατικότητας είχε δώσει και ο Τσίπρας, την πρώτη ημέρα της εκλογής του, στην πρωθυπουργία, όταν επισκέφθηκε το Σκοπευτήριο της Καισαριανής, για αριστερό άλλοθι. Μείναμε με το άλλοθι και κερδίσαμε ένα πραξικόπημα στο Δημοψήφισμα.
Ίσως γι΄ αυτό τον έφερε ο Τσίπρας. Για να συνεχίσει την πολιτική του.


 

ΠΗΓΗ


 http://www.press-gr.com/2023/08/blog-post_860.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: