Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Ν. Μπογιόπουλος

Πραγματικά τα κυβερνητικά παπαγαλάκια κάθε απόχρωσης λένε ψέματα με την συχνότητα που αναπνέουν. Και είναι τόσο εξόφθαλμα και προκλητικά που αναρωτιέσαι πόσο λωτοφάγους θεωρούν αυτούς στους οποίους απευθύνονται.
Δείτε μερικά παραδείγματα. Βγαίνει σήμερα ο σύμβουλος στρατηγικής του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας, και παρουσιάζεται «αηδιασμένος» με όσους αντιδρούν στο να περάσει η λαϊκή περιουσία, μέσω πλειστηριασμών, στα νύχια τραπεζιτών – κορακιών. Γράφει σε ανάρτησή του σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης: «Αριστεριστές Ρομπέν των Αστών και μεσοαστών λαμόγιων, υπερασπίζονται σπίτι 700000 στην Κηφισιά». 

Από κοντά και ένας Συριζαίος δημοσιογράφος ονόματι Νίκος Σερβετάς ο οποίος γράφει  ανάμεσα στα άλλα: «Σήμερα οι κομμουνιστές έδωσαν μάχη στο ειρηνοδικείο για να μη βγει σε πλειστηριασμό, βίλα στην Κηφισιά σε τιμή εκκίνησης 350.000 ευρώ, η οποία αγοράστηκε από σύζυγο απατεώνα του Χρηματιστηρίου με δάνειο 1.500.000 ευρώ το οποίο δεν εξυπηρετείτε από το 2013».

Ποιο συγκρατημένος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, παρουσιάζεται σε πρωινή εκπομπή του Σκάι και αφού λέει το καραμπινάτο ψέμα ότι δεν έχει υπάρξει καμία πρώτη κατοικία σε αναγκαστικό πλειστηριασμό προσθέτει: «Πρόκειται για πλειστηριασμούς με υψηλότατα ποσά χρέους, και υψηλότατες αξίες των ακινήτων. Αυτό πρέπει να το λάβουν υπόψη τους οι πολίτες που διαμαρτύρονται».

Αντί να σχολιάσουμε εμείς για το πόσο ψεύτες πρόκειται, όλοι οι παραπάνω, οι οποίοι μιλούν για την προστασία από τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας καθώς και ακινήτων αξίας κάτω από 300.000 ευρώ, παραθέτουμε το παρακάτω ηχητικό από την χθεσινή εκπομπή του Νίκου Μπογιόπουλου. 

Τα όσα επικαλείται ο κομμουνιστής δημοσιογράφος είναι αναμφισβήτητα και βασίζονται στα επίσημα πινάκια πλειστηριασμών που αναρτήθηκαν χτες στα Ειρηνοδικεία. Καταρρίπτουν όλη την κυβερνητική προπαγάνδα που εκτός των άλλων πρέπει να θεωρεί ηλίθιους σε όσους απευθύνεται.

Το παρακάτω ηχητικό μπορεί να θεωρηθεί και συλλεκτικό αφού ο Ν. Μπογιόπουλος παραθέτει δηλώσεις που κατά καιρούς έχει κάνει ο Α. Τσίπρας, δείχνοντας την «συνέπεια» έργων και λόγων του πρωθυπουργού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: