Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

ΆΡΠΑΞΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ – ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την τραγωδία που σημειώθηκε το πρωί σε διαμέρισμα, στην οδό Κυκλάδων, στα Γλυκά Νερά, όπου ένα σκυλί, ράτσας ροτβάιλερ, κατασπάραξε ένα μωρό κορίτσι 2 μηνών.
Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, το ροτβάιλερ, που ονομάζεται Βερόν, βρισκόταν στο μπαλκόνι και το βρέφος στην κούνια του στο δωμάτιο. 
Τότε το σκυλί ανέπτυξε απότομα επιθετικότητα, έσκισε τη σίτα και άρπαξε το μωρό στα δόντια του. Φέρεται, μάλιστα, ενώ το είχε δαγκώσει να το χτυπούσε στους τοίχους, αφού το κοριτσάκι έφερε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Η μητέρα, όταν αντιλήφθηκε τι είχε γίνει, απέσπασε με δυσκολία το μωρό της από τα δόντια του ροτβάιλερ και προσπάθησε,
με τις γνώσεις της-νοσηλεύτρια ούσα- να το κρατήσει στη ζωή, εις μάτην… 
Το βρέφος ήταν το τέταρτο παιδί της οικογένειας και μάλιστα η μητέρα δυσκολεύτηκε πολύ στην εγκυμοσύνη.
Γείτονες, μιλώντας στην κάμερα του Open, είπαν πως το σκυλί είχε επιθετική συμπεριφορά συνήθως, γάβγιζε όλη μέρα, ενώ ζήλευε πολύ τη φροντίδα που έδειχναν οι γονείς στο νεογέννητο. Μάλιστα, η ίδια η μητέρα το κρατούσε μακριά από το παιδί γιατί φοβόταν μήπως του επιτεθεί
Τι ανέφερε το ιατρικό ανακοινωθέν 
Εξάλλου, όπως ανέφερε το ιατρικό ανακοινωθέν: «Σήμερα το πρωί στις 09.40 πμ, βρέφος θήλυ 2 μηνών, μεταφέρθηκε νεκρό στα Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου μας από τη μητέρα του. Κατά την αντικειμενική εξέταση δεν είχε αναπνοές, ούτε καρδιακή λειτουργία, δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Έφερε σε όλο τον κορμό αιματηρές εκδορές και εκχυμώσεις. Αμέσως μετά την εισαγωγή του στα Εξωτερικά Ιατρεία έγινε καρδιοαναπνευστική ανάνηψη διάρκειας περίπου 30 λεπτών χωρίς αποτέλεσμα. Η μητέρα υποστήριξε ότι ο σκύλος του σπιτιού επιτέθηκε στο βρέφος. Η σορός μεταφέρεται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία». Τι θα γίνει με το σκυλί Το μεσημέρι της Πέμπτης, προσωπικό της φιλοζωικής έσπευσε στο διαμέρισμα της οικογένειας και περισυνέλεξε το σκυλί το οποίο βρισκόταν κατά το χρόνο εκείνο στο μπαλκόνι του διαμερίσματος, όπου συνήθιζε να είναι απομονωμένο. Το σκυλί θα παραμείνει στις εγκαταστάσεις της Φιλοζωικής όπου ειδικοί θα προβούν στους απαραίτητους ελέγχους, εποπτεύοντας την συμπεριφορά του, προκειμένου να διαπιστώσουν αν όντως είναι επιθετικό. Το αν θα θανατωθεί ή όχι θα προκύψει μετά από απόφαση του εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: