Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

«ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΣΑΝΤΑΜ!» ΟΙ ΚΟΣΟΒΑΡΟΙ AΛBANOI ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ (ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ) ΒΟΥΤΣΙΤΣ...

Αλβανοί από το Κόσοβο και τα Μετόχια έχουν ήδη αρχίσει να απειλούν τη Σερβία και τον πρόεδρο της χώρας μας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, γράφει η σερβική Alo.rs 
Ο Κοσοβάρος Βισάρ Κελμέντι ανακοίνωσε στο Twitter ότι ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς και η Σερβία θα καταλήξουν όπως το Ιράκ και ο Σαντάμ Χουσεΐν.

Το δημοσίευμα επισημαίνει ότι αυτή τη στιγμή ακούγονται σειρήνες συναγερμού αεροπορικής επιδρομής στα βόρεια της Μιτρόβιτσα. Οι πολίτες έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται στο κέντρο της Βόρειας Μιτρόβιτσα και  ο κόσμος θα κατευθυνθεί προς τη θέση Ρούνταρ κοντά στο Ζβετσάνι όπου θα στήσει οδοφράγματα, αναφέρει το Kosovo Online.

Συγκεντρώνονται πολίτες, δυσαρεστημένοι με τη θέσπιση μέτρων αμοιβαιότητας, η εφαρμογή της οποίας θα ξεκινήσει  τα μεσάνυχτα και περιλαμβάνει τη μη αναγνώριση των ταυτοτήτων της Δημοκρατίας της Σερβίας στις διαβάσεις.

Όσον αφορά τις σειρήνες που ακούγονται στο βόρειο τμήμα της Κοσόβσκα Μιτρόβιτσα, η KFOR δηλώνει ότι παρακολουθεί την κατάσταση και αυτή τη στιγμή συλλέγει πληροφορίες. Αυτό επιβεβαίωσε για το Κοσσυφοπέδιο το Γραφείο Πληροφοριών του αρχηγείου της KFOR.

Δεν υπάρχουν σχόλια: