Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΙ.

Επειδή πρέπει να είμαστε αντικειμενικοί και να τα λέμε όλα, από πουθενά δεν προκύπτει ότι ο μπάτσος που βίαζε ανήλικο κοριτσάκι στη Λέσβο είχε προσωπικές σχέσεις με  ένα "ξευτιλισμένο αλήτη, ένα χυδαίο υποκείμενο", όπως είναι ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με τον "προφήτη" μας, Ζαραλίκο.

Αλήθεια, το όνομα και η φωτογραφία του μπάτσου που έχει συλληφθεί και κατηγορείται για τον βιασμό 14χρονης στη Λέσβο γιατί δεν δίνονται στην δημοσιότητα; 

Απ' ότι μας πληροφορεί το διαδίκτυο ο μπάτσος βιαστής ήταν βέρος δεξιός, "Μακεδονομάχος", "Ελληναράς" με μίσος προς τους "λαθρομετανάστες". 

Να επαναλάβουμε πάντως, ότι ο εθνικόφρονας, καραδεξιός μπάτσους, με την ροπή του στην σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων παιδιών, δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι είναι προσωπικός φίλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως Γεωργιάδης, Φρουζής, και Λιγνάδης, οι οποίοι έχουν τις ίδιες διαστροφές και τιμούνται με την προσωπική φιλία και συμπάθεια, από τον πρωθυπουργό της χώρας. 

Και φυσικά δεν είναι όλοι οι δεξιοί παιδοβιαστές, αλλά όλοι οι βιαστές ανηλίκων είναι δεξιοί. 

Να το σημειώσουμε κι αυτό.

ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΞΙΟΣ Ο ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗΣ.

Γράφει ο mitsos175

Το καλό με το ιντερνέτ είναι πως, με την κατακραυγή που έγινε με το κουκούλωμα και το ξέπλυμα του παιδοβιαστή Λιγνάδη, η ΝΔ αποφάσισε πως θα ήταν παρακινδυνευμένο να κουκουλώσει κι άλλο δικό της, πιόνι αυτή τη φορά. Άλλωστε υπάρχει πάντα τρόπος να πέσουν στα μαλακά οι βιαστές μικρών παιδιών που ανήκουν στη γαλάζια συμμορία, όπως και κάθε εγκληματίας πολιτικός, μεγαλοστέλεχος κλπ. Φροντίζουν γι αυτό οι σάπιοι δικαστές, αυτοί που καταδικάζουν αθώους, αφήνουν ανθρώπους να σαπίσουν στις φυλακές για τις απόψεις τους ενώ βγάζουν λαμόγια σαν το Γιάννο, το Φλώρο κλπ «λάδι». 

«Πάντως ο βιαστής αστυνομικός στη Λέσβο, μπορεί να βίαζε παιδάκια, αλλά ήταν καλός χριστιανός,

Μακεδονομάχος και αποκαλούσε προδότη τον Τσίπρα. Υπόδειγμα καλού Δεξιού ήταν στο νησί». 

Να πούμε πως υπάρχει φόβος και για άλλα θύματα του μπάτσου βιαστή. Φυσικά ένα τέτοιο κάθαρμα μόνο δεξιός θα ήταν. Είπαμε πως ο βιασμός είναι απόδειξη φασισμού, άσχετα με το τι λέει ο άλλος πως είναι. Εκείνος που σέβεται το συνάνθρωπο δεν κάνει ποτέ βιασμό. Ο βιασμός πηγάζει από την ανισότητα, από τη διεστραμμένη αντίληψη εξουσίας πάνω στο θύμα. Προφανώς είναι δεξιός, πιθανότατα της γαλάζιας εγκληματικής οργάνωσης.

Ο μπάτσος λοιπόν μας λέει όχι μόνο για τον Τσίπρα, αλλά και εναντίον του Ρουβίκωνα, του Κουφοντίνα, όπως και εναντίον των μεταναστών. Αυτών που παίρνουν τα παιδιά τους και τα εξαφανίζουν. Μητσοτάκη, που είναι χιλιάδες ασυνόδευτα προσφυγόπουλα; Ξέρεις; Μήπως ξέρει ο φίλος σου ο Λιγνάδης; 

Ο Ρουβίκωνας όμως είναι εναντίον των βιασμών, ιδιαίτερα των μικρών παιδιών. Γι αυτό ενοχλεί. Ο Ρουβίκωνας δεν έχει κάνει κανένα έγκλημα, ίσα – ίσα διαμαρτύρεται για τα εγκλήματα που γίνονται. Όσο για τον Κουφοντίνα σκότωσε μερικά καθάρματα, όπως βασανιστές της χούντας, πράκτορες της CIA, λαμόγια κλπ. Δυστυχώς σκοτώθηκε από λάθος αθώος. 

Ο Κουφοντίνας πάντως είναι φυλακή σε αντίθεση με φονιάδες της ΝΔ, που όχι μόνο είναι έξω, βολεύτηκαν κιόλας! Αυτοί είναι οι Μακεδονομάχοι, αυτοί είναι οι δεξιοί, οι καλοί χριστιανοί! Τους ξέρουμε τι υποκριτές είναι, τι καθάρματα. Για τον Τσίπρα θα πω για ένα ψέμα που λέει η ΝΔ. Έτυχε να γνωρίσω τον πατέρα του. Ήταν κατά της χούντας και ποτέ δεν πήρε δουλειές. Σε αντίθεση με άλλους, που οι μπαμπάδες τους έφεραν τη χούντα.

 Ξεκαθαρίζω πως τον Τσίπρα τον έχω άχτι για την πολιτική που ακολούθησε και που τελικά έφερε το βρικόλακα στην εξουσία. Αλλά δεν λέω ψέματα, όπως κάνουν τα καθάρματα της δεξιάς. Χριστιανός, Μακονομάχος, Μπάτσος κι Εγκληματίας Βιαστής μικρών παιδιών, έτσι για να έχουμε μια ολοκληρωμένη δεξιά προσωπικότητα. 

Νοικοκυραίοι, αυτός σας φύλαγε (υποτίθεται) και ασελγούσε στα παιδιά σας. Δεν θέλω να σε τρομάξω «κυρ Παντελή», αλλά δεν είναι «μεμονωμένο περιστατικό». Καθόλου μεμονωμένο. Την ίδια νοοτροπία έχουν πολλοί άλλοι που φοράνε στολές ή ράσα. Πρόσεχε τα παιδιά.

http://tsak-giorgis.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια: