Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

ΑΙΦΝΙΔΙΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ! ΣΤΟΥΣ ΕΠΤΑ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ...

Η κατάσταση μοιάζει πλέον με Εμπόλεμη Ζώνη: Με τόσους νεκρούς από αιφνίδιους θανάτους κοντεύουμε να ξεπεράσουμε την Ουκρανία!

  1. Νέος αιφνίδιος θάνατος σημειώθηκε στη Λάρισα. «Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών ο οδοντίατρος Ηλίας Καπετάνος. Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, ο εκλιπών υπέστη ρήξη ανευρύσματος αορτής, με αποτέλεσμα να φύγει απροσδόκητα από τη ζωή. Ο Ηλίας Καπετάνος αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Μαρία και τους δυο τους γιους, Αναστάσιο και Αλέξανδρο.
  2. Νεκρός 48χρονος – Κατέρρευσε μόλις μπήκε στο πλοίο για να φύγει. Ένας 48χρονος άνδρας, ελληνικής καταγωγής, επιβάτης του πλοίου «SUPER EXPRESS», άφησε την τελευταία του πνοή λίγο πριν αναχωρήσει για το λιμάνι της Ραφήνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 48χρονος αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε εντός του πλοίου. Άμεσα επενέβη το πλήρωμα του πλοίου ενώ ειδοποιήθηκε και το ΕΚΑΒ. Ο 48χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Τήνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Τήνου.
  3. Νεκρός 47χρονος στο σπίτι του. Ένα ακόμα τραγικό γεγονός συνέβη το Σάββατο στη Λάρισα. Ένας άνδρας, 47 ετών βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του από οικείο του πρόσωπο στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι πιθανώς πρόκειται για αιφνίδιο θάνατο από παθολογικά αίτια.
  4. Νεκρός εντοπίστηκε στο σπίτι του στη Λάρισα νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου ένας άνδρας ηλικίας 61 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, ο άνδρας ζούσε στην περιοχή του Αγίου Θωμά και βρέθηκε χωρίς σφυγμούς από τον αδελφό του. Στο σημείο κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, πλήρωμα του οποίου κατέγραψε αιφνίδιο θάνατο για τον 61χρονο άνδρα. Για το συμβάν ενημερώθηκε και η Αστυνομία.
  5. 45χρονος πήγε επίσκεψη σε φιλικό σπίτι και πέθανε. Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το βράδυ του Σαββάτου 45χρονος στην Αμφιλοχία την ώρα που βρισκόταν σε φιλικό του σπίτι. Ο 45χρονος στις 23:00 το βράδυ σύμφωνα με το e-maistros.gr κατέρρευσε και οδηγήθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο κέντρο υγείας Αμφιλοχίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Η σορός του 45 χρόνου διακομίσθηκε στην Πάτρα για νεκροψία – νεκροτομή για να ρίξουν φως στα αίτια του θανάτου του. Ο άτυχος άνδρας ήταν κάτοικος Πατρών και στην Αμφιλοχία είχε βρεθεί φιλοξενούμενος σε φιλικό σπίτι.
  6. 60χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του. Ακόμη ένα τραγικό περιστατικό στη Λάρισα. Νεκρός εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής, γύρω στις 7 π.μ., ένας 60χρονος άνδρας, εντός της οικίας του. Ο θάνατός του ήταν αιφνίδιος και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ανακοπή καρδιάς. Ο άτυχος 60χρονος ήταν νεκρός ώρες πριν, καθώς το άψυχο σώμα του βρέθηκε σε ακαμψία. Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Larissanet.gr
  7. Νεκρός βρέθηκε ένας άνδρας ηλικίας 53 ετών στο σπίτι του χθες το μεσημέρι στη Λάρισα. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ο νεκρός άνδρας βρέθηκε στη συνοικία κοντά στην περιοχή ΑΤΑ και στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά και η αστυνομία, που διεξάγει έρευνες για τα αίτια του θανάτου.

https://igata.gr

1 σχόλιο:

Σκεπτομενη πολιτης είπε...

Ο Οεος να μας φυλαει.Τιποτα δεν λεγεται στα καναλια της τηλεορασης.Οντως,πρεπει να μας ανησυχει το γεγονος.ΑΥΤΟΙ ολοι δεν ανησυχουν γιατι εχουν το ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ.