Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2018

ΣΟΚ! ΠΙΤΜΠΟΥΛ ΔΑΓΚΩΣΕ ΑΣΧΗΜΑ ΣΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ 31ΧΡΟΝΟ ΑΝΔΡΑ

Άναυδοι έμειναν οι γιατροί μόλις είδαν το τραύμα, δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους! 
Ήταν κάτι που δεν είχαν ξαναδεί, ενώ όπως είπε ο 31χρονος. Ακόμα και η γιατρός που κλήθηκε να κάνει την συρραφή, ξέσπασε σε κλάματα! 
Περιγράφοντας το περιστατικό, ο 31χρονος είπε ότι όλα ξεκίνησαν όταν πήγε για επαγγελματικό λόγο σε κατάστημα στα Χανιά. 
Όσο κουβέντιαζε με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης και του σκύλου, εντελώς ξαφνικά το πίτμπουλ του επιτέθηκε αρπάζοντάς τον από τα γεννητικά όργανα και δαγκώνοντάς τον με δύναμη. 
Η ξαφνική αυτή επίθεση προκάλεσε φρικτούς πόνους στον 31χρονο Χανιώτη και έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος. 
Μεγάλη έκπληξη ωστόσο προκάλεσε η αντίδραση του ιδιοκτήτη ο οποίος άρχισε να γελάει! 
Ευτυχώς ένας υπάλληλος του καταστήματος φάνηκε ότι κατάλαβε τη σοβαρότητα του περιστατικού,
και τον μετέφερε όσο πιο γρήγορα μπορούσε με το αυτοκίνητό του στο Νοσοκομείο Χανίων. 
Οι γιατροί μόλις είδαν το τραύμα, δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους! 
Ήταν κάτι που δεν είχαν ξαναδεί, ενώ όπως μας είπε ο 31χρονος, ακόμα και η γιατρός που κλήθηκε να κάνει την συρραφή, ξέσπασε σε κλάματα! 
Ο άνδρας μεταφέρθηκε στην Ουρολογική του Νοσοκομείου όπου λίγη ώρα αργότερα πραγματοποιήθηκε το χειρουργείο. Ο νεαρός Χανιώτης παρέμεινε στο νοσοκομείο μέχρι και την Πέμπτη. 
Οι γιατροί του έχουν συστήσει πλήρη ακινησία για τουλάχιστον ένα μήνα, ενώ φαίνονται αισιόδοξοι ότι θα υπάρξει πλήρης αποκατάσταση. 
Ωστόσο ο νεαρός Χανιώτης όπως είναι φυσικό είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, προσπαθώντας και ο ίδιος να συνειδητοποιήσει τι συνέβη που παραλίγο να του προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά. 

Πηγή: zarpanews

Δεν υπάρχουν σχόλια: