Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

ΓΙΑΤΙ ΘΟΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ

Παρατηρώντας όλες τις ομιλίες των στελεχών της Κ.Ε με πρώτη της κυρίας Φώφης Γεννηματά , διαπιστώνω ότι το μήνυμα της δεν φτάνει καθαρό στην κοινωνία. 
Δεν ευθύνεται η ίδια για αυτό. Άλλωστε κάνει ότι μπορεί για το αντίθετο. 
Το μήνυμά της δεν φτάνει καθαρό και ξάστερο στους ψηφοφόρους όταν δεν καταλαβαίνουν τι ακριβώς θέλει το ΚΙΝΑΛ και που στοχεύει. 
Η ίδια εδώ και καιρό σε ότι αφορά τη στάση του κόμματός της που θα κρατήσει την επόμενη μέρα σε ότι αφορά τη συνεργασίες που απαιτούνται για το σχηματισμό κυβέρνησης, κρατάει ως όφειλε ίσες αποστάσεις και από τον ΣΥΡΙΖΑ και από τη Ν.Δ δίχως να ερωτοτροπεί υπέρ του ενός ή του άλλου πολιτικού κόμματος. 
Στο μήνυμα αυτό φαίνεται ότι δεν συμφωνούν ή τουλάχιστον δεν ομονοούν όλα τα κορυφαία στελέχη. 
Από την μία έχουμε εκείνα τα στελέχη που πιστεύουν ότι,
δεν πρέπει να υπάρξουν ίσες αποστάσεις και για αυτό θα πρέπει να ηττηθεί στρατηγικά οπ ΣΥΡΙΖΑ άπαξ και διαπαντός και να μην ξανά ενοχλήσει με την παρουσία του. Από την άλλη όπως ακούστηκε άλλωστε , η γραμμή που υποστηρίζουν άλλα στελέχη είναι ότι θα πρέπει να γίνει μέτωπο κατά της Ν.Δ και της συντηρητικής νεοφιλελεύθερης πολιτικής και ανοικτές πόρτες διαλόγου με την αριστερά αφού το ΚΙΝΑΛ είναι ο πολιτικός χώρος που ηγεμονεύει στην κεντροαριστερά. Πίσω από αυτές τις αντικρουόμενες απόψεις που εκφράζουν κορυφαία στελέχη συμπαρατάσσονται και απλά στελέχη ή βουλευτές που με τη σειρά τους επηρεάζουν στο δημόσιο λόγο τους τους ψηφοφόρους όταν τους καλούν να ψηφίσουν το κόμμα τους, υπέρ ή της άλλης άποψης. Το αποτέλεσμα είναι φυσικά να αλλοιώνεται το κεντρικό μήνυμα που αποτυπώνει με σαφήνεια η κεντρική γραμμή της κ. Γεννηματά και να μην φτάνει στην κοινωνία όπως θα έπρεπε εξ ου και το αποτέλεσμα της που διαφαίνεται από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις. Επομένως, όσο αυτό δεν γίνεται ορατό στη κοινωνία και όσο το μήνυμα που εκπέμπει θολώνει μέσα από τις διαφορετικές απόψεις που εκφράζουν άλλα στελέχη στη γενική κατεύθυνση και όχι στα επιμέρους, τότε ο δρόμος προς τις κάλπες δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα.

Διαβάστε περισσότερα στο TheCaller.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: