Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ, ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ & ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑ!

ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ: ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ, ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ και ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑ
Τα είχαμε ακούσει από την frau Merkel, ότι οι Ελληνες έχουν δικά τους σπίτια – πράγμα αδιανόητο για λαό “λακέ”, κατώτερο και υποτελή. Μας το είπαν ωμά ότι θα χάσετε και τα σπίτια σας μαζί με την αξιοπρέπειά σας, την πατρίδα σας. Ο,τι έχετε και θέλουμε, θα γίνει δικό σας. Και εμείς; ακούγαμε τα πολιτικά και δημοσιογραφικά φερέφωνα να σπέρνουν την καταστροφή: ΝΑΙ!!! πρέπει να υπακούσουμε γιατί θα τα χάσουμε όλα. Γιατί θα μας σκοτώσουν όπως τότε και θα μας κάψουν πόλεις και χωριά!!!.
Από ΗΤΤΑ σε ΗΤΤΑ αυτός ο λαός. Κιότεψε, πίστεψε στο ψέμα και δεν είχε την... δύναμη να δει την αλήθεια που του φωνάζαμε. Κανέναν δεν παρεξηγούμε, αν δεν είχε την δύναμη και το νου να γίνει ήρωας για την κοινωνία του. Απλά θλιβόμαστε για την κατάντια.
Και τώρα “φίλε Ευκλείδη”; Τόσο λίγος; “Δοσίλογος”; “Μαυραγορίτης”;
Είναι δικαίωμα τ’ ανθρώπου η κατοικία;
Και πως μπορεί κάτι που όλοι συνηγορούσαν και όριζαν ότι είναι τόσο ακριβό να πουλιέται σε κερδοσκόπους δωρεάν και μετά αυτοί να ξαναζητούν την αρχική τιμή γιατί πρόκειται για οικία.
Θα τα πάρουν οι ίδιοι τα κατασχεμένα και υποθηκευμένα σπίτια έναντι πινακίου φακής και μετά θα τα νοικιάζουν ως παλάτια. Η μισή Ελλάδα θα τους ανήκει και η άλλη μισή θα τους είναι απλώς αδιάφορη. Αυτός είναι ο σκοπός για τον οποίο άλλαξαν αντισυνταγματικά και πραξικοπηματικά τον κώδικα πολιτικής δικονομίας, αυτός είναι ο λόγος των πωλήσεων των δανείων έναντι ευτελούς τιμήματος. Πόση μαυραγορίτικη αισχροκέρδεια και πόσος δωσιλογισμός από αυτούς που έλεγαν ότι θα είναι οι ήρωες του λαού και τελικά έγιναν οι προδότες του!!!
Τελειώνει η προστασία της κατοικίας για τους μισθωτούς και τους συνταξιούχος (γιατί μόνο αυτούς αφορά ο νόμος 3869/2010 – νόμος Κατσέλη) και ο “φίλος” μας ο Ευκλείδης κρύβεται μέσα στον φόβο και την σκοπιμότητα.
Πόσο γελοία η μαυραγορίτικη συμμορία κρύβει το έγκλημά τηςεμείς βοηθάμε τον κόσμο με επιδόματα… .
Πόλεις ολόκληρες θα περάσουν στα χέρια των κατακτητών, των ντόπιων κομπραδόρων μαυραγοριτών και εμείς δεν μπορούμε καν να το συλλάβουμε και να το αναλογιστούμε !!!
Αντίο Πάτρα, στο καλό Καβάλα, θα σε θυμάμαι Ναύπλιο, στο καλό Χανιά!!!
Το καταλάβατε ή να συνεχίσουμε το σφυροκόπημα;
Ήδη, το 1/3 της Ελλάδας βρίσκεται ως απαίτηση και εμπράγματη ασφάλεια στα χέρια εταιρειών άγνωστης προέλευσης και αγνώστων ιδιοκτητών. Έναντι πινακίου φακής με αισχροκερδείς όρους. Πόσο μαυραγορίτικο και κατοχικό “αριστεροί” του ΣΥΡΙΖΑ;
Μήπως για αυτό καταθέτατε στεφάνια στα θύματα της προ-προηγούμενης κατοχής;
Και εμείς θέτουμε ένα καίριο ερώτημα:
- ο Αποστολάκης που δεν μπορεί να υπερασπιστεί τις βραχονησίδες, λέει ότι θα τις εξαφανίσει μήπως εμείς, αναλόγως, πρέπει να κάψουμε τα κατασχεμένα σπίτια αντί να τα πάρουν οι κατακτητές τους, μήπως να τα κατεδαφίσουμε, μήπως να τα κάνουμε “Κούγκι”; Ερώτημα είναι και τροφή για σκέψη!!!.
Λύσεις για να περάσουν τα προβληματικά δάνεια στον ελληνικό λαό, σε αυτόν που πλήρωσε τον λογαριασμό της απόλυτης καπιταλιστικής “φούσκας” υπάρχουν και τις έχουμε προτείνει. Με τις ίδιες λύσεις εξασφαλίζεται η παραγωγική ανασυγκρότηση των τόπων και των κοινωνιών, η κοινωνική συνοχή, η συνέχεια.
Εάν δεν θέλετε να εξακολουθήσετε να είσαστε όργανα του δωσιλογισμού και των μαυραγοριτών είναι μία και μοναδική ευκαιρία.
"Λαϊκό Κίνημα"

Δεν υπάρχουν σχόλια: