Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

ΚΟΥΛΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ

Σάλο είχε προκαλέσει πριν 3 χρόνια μια ανάρτηση για την Χούντα, που είχε κάνει στο facebook ο γνωστός Κύπριος ηθοποιός Κούλλης Νικολάου, γνωστός από τις σειρές «Μπρούσκο» και «Τατουάζ». 
Υπενθυμίζεται ότι ο Κ. Νικολάου είχε αναρτήσει μια φωτογραφία του δικτάτορα Γεωργίου Παπαδόπουλου στην οποία αναγραφόταν: «Είμαι ο μόνος που δεν έκλεψα και όμως μπήκα φυλακή». 
Η ανάρτηση του ηθοποιού είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις και ο ίδιος προσπαθώντας να δικαιολογήσει την ανάρτηση του, έγραψε: «Δεν στηρίζω δικτατορία Παπαδόπουλου, απλά αναρωτιέμαι πια δικτατορία ήταν καλύτερη του Παπαδόπουλου,
η των ευρωπαιοεβραιοαμερικάνων!» 

Ο Κούλλης Νικολάου, ο οποίος υποδύεται τον Σέκερη στη δημοφιλή σειρά «Το Τατουάζ», σε μία από τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες του στο instagram, πόζαρε με τον πρώην πρωθυπουργό και πρώην αρχηγό της ΝΔ, Κώστα Καραμανλή και τον πρώην πρόεδρο της ΝΔ, Βαγγέλη Μεϊμαράκη. «Παλιά φρουρά», γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας ο ηθοποιός, χωρίς ωστόσο, να αποκαλύπτει πού συνάντησε τους δύο πολιτικούς αλλά και τι συζήτησαν. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: