Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΑΧΡΗΣΤΑ ΑΕΡΓΑ ΔΑΠΙΤΑΚΙΑ; ΨΙΛΑ ΑΠΟ ΜΙΖΕΣ;

Δυο διαδικτυακές τοποθετήσεις γιατρών πρώτης γραμμής ενάντια στην θανατηφόρα πανδημία, που η μια συμπληρώνει την άλλη, μας δίνει την δυνατότητα να σχηματίσουμε την μεγάλη εικόνα, για την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε.


Το πολύ προβληματικό για μας, όπως γράψαμε τόσες φορές, είναι ότι εξακολουθούμε να είμαστε απλοί θεατές σε ένα δραματικό σκηνικό που συμμετέχουμε

Το κειμενάκι της σ. Ολγας Κοσμοπούλου:

Η ιστορία με την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού και τα πρόστιμα με έχει θυμώσει πάρα πολύ. Αφ' ενός η κυβέρνηση ομολογεί πλήρη αποτυχία, αφ' ετέρου αποδεικνύεται θεομπαίχτης γεροΛαδάς που μαζεύει ανερυθρίαστα κατοστάρικα. 

Όσοι και όσες βλέπετε τις αναρτήσεις μου αλλά και όσοι/ες που απευθύνεστε με την ιδιότητά μου, ξέρετε ότι προσπαθώ συνεχώς να πείσω ανθρώπους να εμβολιαστούν. Ξέρετε ότι διαφώνησα με τις αναστολές εργασίας. 
Τώρα όμως, εξεγείρομαι. Τί νομίζετε ότι είναι το κατοστάρικο για τον εργαζόμενο λαό και το συνταξιούχο άχρηστα άεργα δαπιτάκια; Φλέτσουρα που τα μαζεύει στην αυλή του πατέρα του, όπως κάνετε εσείς; Ψιλά από μίζες;

tsak-giorgis

Δεν υπάρχουν σχόλια: