Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΣΤΑ ΦΟΡΤΕ ΤΗΣ

Να ξεκινήσουμε τι αναφέραμε σε μια ανάρτησή μας όταν ο Ανέμελος γνωστοποίησε το ταξιδάκι του στην Αμερική για να "εγκαταστήσει" την φοιτήτρια κόρη του την κόρη Δάφνη, που ξεκίνησε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο του Yale.

"Η διαδρομή του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι μια πορεία που ταιριάζει σε ένα παιδί του «εφιάλτη της δημοκρατίας». Σπούδασε στο πανεπιστήμιο του Harvard (ή μήπως αγόρασε με τα λεφτά του μπαμπά το πτυχίο του;)_και μόλις ήρθε στην Ελλάδα, λόγω οικογενειακών καταβολών, διορίστηκε στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας, με πάρα πολύ μεγάλο μηνιαίο μισθό, για να πολιτευτεί στην συνέχεια και να  καταλήξει σήμερα ελέω ονόματος πρωθυπουργός".

Θυμηθείτε επίσης τι γράφαμε όταν κυκλοφόρησε η είδηση ότι η μεγάλη κόρη του Μητσοτάκη, Σοφία, προσελήφθη στο βρετανικό fund CVC Capital Partners, το οποίο -εκτός των άλλων- πήρε «κοψοχρονιά» την «Εθνική Ασφαλιστική», με πολύ «σπρώξιμο» της κυβέρνησης Μητσοτάκη προς το ΔΣ του ΤΧΣ για να εγκρίνει το ξεπούλημα.

Δυο επισημάνσεις μόνο με ερέθισμα την σωστή επισήμανση -διπλανή φώτο- που κάνει στον λογαριασμό του ο δημοσιογράφος Niko Ago. 

Η εκτίμησή μας είναι ότι ο σημερινός πρωθυπουργός,

βρέθηκε σε μια αργόμισθη θέση στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας. 

Οπως μάλιστα έγραψε και αστός δημοσιογράφος ο Κ. Σημίτης προσέλαβα τον Κυριάκο Μητσοτάκη "στην Εθνική Τράπεζα με υπέρογκο τότε μισθό". Κι αυτός για αντάλλαγμα σήμερα προωθεί πολλά στελέχη προέρχονται από τον κύκλο του πρώην πρωθυπουργού. "Η διαπλοκή στα φόρτε τηςεπισημαίνεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Τώρα, εμείς θα θεωρηθούμε υπερβολικά καχύποπτοι αν υποθέσουμε ότι στην συμφωνία για να περάσει «κοψοχρονιά» η «Εθνική Ασφαλιστική», στο βρετανικό fund CVC συμπεριλαμβανόταν και ο όρος να προσληφθεί σ' αυτό σε μια παχυλά αμοιβόμενη αργόμισθη θέση και η κόρη του πρωθυπουργού Σοφία;


http://tsak-giorgis.blogspot.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ενώ ο ΓΑΠ..
Παντού αριστεία και όλα με το σπαθί του !!!!!