Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

ΤΗΣ ΡΕΦΟΡΜΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ

Είχε προηγηθεί η τυχοδιωκτική συμμαχία της Ν.Δ και του ΣΥΡΙΖΑ  στην ΕΣΗΕΑ και τον ΕΔΟΕΑΠ, ακολούθησε και η περίπτωση του δημοσιογράφου Πέτρου Κατσάκου και έγινε της "χαρούμενης οικογένειας" στην Κουμουνδούρου.

Συγκεκριμένα η επιλογή που έκανε ο Π. Κατσάκος ο οποίος τυγχάνει να είναι μέλος της Συντακτικής Ομάδας και από τους κεντρικούς πολιτικούς αρθρογράφους της εφημερίδας «Η Αυγή», να προσφέρει τις έμμισθες υπηρεσίες του στον δεξιό δήμαρχο του Γαλατσίου Γιώργου Μαρκόπουλου, ως «ειδικός συνεργάτης» αναλαμβάνοντας  "θέματα ενημέρωσης και προβολής του έργου της δημοτικής αρχή" έχει ανάψει φωτιές στο εσωτερικό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Μάλιστα η Νομαρχιακή Επιτροπή Βόρειας Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κυκλοφόρησε ανακοίνωση στην οποία ανάμεσα στα άλλα αναφέρει:

 "Η κίνηση του Πέτρου Κατσάκου αποτελεί προσωπική του επιλογή, δεν αποτελεί πολιτική επιλογή του χώρου μας και βρίσκει τη Νομαρχιακή Επιτροπή Βόρειας Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ   απολύτως αντίθετη. Πολύ δε περισσότερο δεν σηματοδοτεί κανένα πρόκριμα αυτοδιοικητικής συνεργασίας με τον Γιώργο Μαρκόπουλο, ο οποίος τόσο ως δήμαρχος Γαλατσίου όσο και ως πρόεδρος της ΠΕΔΑ, υπηρετεί και εφαρμόζει με συνέπεια τις πολιτικές και αυτοδιοικητικές στοχεύσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη, σε πλήρη και δημόσια εκφρασμένη αντίθεση με τις επιλογές του κόμματός μας".

Της ρεφόρμας το κάγκελο δηλαδή

http://tsak-giorgis.blogspot.

Δεν υπάρχουν σχόλια: