Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο NEONAZI ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ! «ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ, ΘΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΟΥΝ Η ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ...»

Ο NEONAZI υπουργός Υγείας της Γερμανίας λέει ότι οι πολίτες θα «εμβολιαστούν, θα θεραπευτούν ή θα πεθάνουν» μέχρι το τέλος του χειμώνα... 

Σε συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα, ο Γερμανός υπουργός Υγείας Γενς Σπαν εξέδωσε μια πολύ άσχημη προειδοποίηση, λέγοντας ότι «σχεδόν όλοι» στη Γερμανία θα «εμβολιαστούν, θα θεραπευτούν ή θα πεθάνουν» μέχρι το τέλος του χειμώνα. Σχολίασε επίσης ότι τα εμβόλια BioNTech και Moderna είναι τα εμβόλια Mercedes και Rolls-Royce των COVID-19.

«Πιθανώς μέχρι το τέλος αυτού του χειμώνα, όπως λέγεται μερικές φορές κυνικά, σχεδόν όλοι στη Γερμανία θα εμβολιαστούν, θα θεραπευτούν ή θα πεθάνουν».

Ο υπουργός είπε ότι υπήρξε μια έκρηξη εμβολιασμών με το εμβόλιο Pfizer πρόσφατα και η κυβέρνηση ήθελε περισσότερους ανθρώπους να κάνουν το εμβόλιο Moderna, καθώς φοβόταν ότι όχι μόνο θα τους τελείωναν τα εμβόλια Pfizer, αλλά και ότι ένας μεγάλος αριθμός δόσεις Moderna θα λήξουν στις αρχές του 2022. «Γι’ αυτό συνιστούμε τόσο επειγόντως τον εμβολιασμό». Πρόσθεσε ότι αναμένει η ΕΕ να εγκρίνει εμβόλια για παιδιά ηλικίας πέντε έως 11 ετών στο τέλος της εβδομάδας.

Η ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΟΛΗ;;;


KORAKAS NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια: