Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΛΙΩΤΗΣ… ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΡΟΚ… 2022 ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑΚΟ, ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΛΙΩΤΗ ?


Ο Κώστας Λαλιώτης δηλώνει παρών στις εξελίξεις, προκαλώντας εκνευρισμό σε εκείνους που λογαριάζουν τις πολιτικές εξελίξεις με απούσα τη δημοκρατική παράταξη και μάλιστα επί ημερών διακυβέρνησης Μητσοτάκη.

Πριν από λίγες μέρες με την ομιλία του στην παρουσίαση του βιβλίου του Μίμη Ανδρουλάκη “… Πριν σβήσουν τα Φώτα…” έβαλε στη θέση τους όσους, εντός ή εκτός δημοκρατικού τόξου, επιχειρούν όλα αυτά τα χρόνια να απαξιώσουν την εξέγερση του Πολυτεχνείου και την τεράστια συμβολή των γεγονότων του Νοέμβρη του 1973 για την ανατροπή της Χούντας.

Το ιδρυτικό στέλεχος την προσεχή Πέμπτη θα κανει μια ακόμη δημόσια παρέμβαση, όχι για κάποιο ιστορικό γεγονός αλλά για τις τρέχουσες εξελίξεις με αφορμή το βιβλίο του Δημήτρη Ψαρρά “Μια καριέρα – Η πολιτική διαδρομή του Κυριάκου Μητσοτάκη” (εκδόσεις Νήσος). Ομιλητές επίσης ο πρωην πρωην Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης και ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος.

Είναι προφανές η αίθουσα της ΕΣΗΕΑ, όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση στις 7 το απόγευμα, θα κατακλυστεί από δεκάδες στελέχη του ΠΑΣΟΚ,

και του ΣΥΡΙΖΑ, ενδεχομένως και από “δυσαρεστημένους” της ΝΔ και θα αποτελέσει τη μήτρα διεργασιών ενόψει πολιτικών εξελίξεων.

Το πάλαι ποτέ “θείο βρέφος” του ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με πληροφορίες προετοιμάζει μια ηχηρή παρέμβαση κατα του καθεστώτος Μητσοτάκη, με μια ομιλία σε ρυθμούς “σκληρού ροκ” για το ρόλο των Μητσοτάκηδων στην ιστορία του τόπου.

Όπως λένε στελέχη που βρίσκονται κοντά του και γνωρίζουν τις σκέψεις και τις απόψεις του “Ποτέ ο Κώστας Λαλιώτης ΔΕΝ είχε και ΔΕΝ έχει προσωπικό πρόβλημα με οποιονδήποτε από την οικογένεια Μητσοτάκη. Είχε και έχει μόνιμο, διαχρονικό και αδιαπραγμάτευτο μέτωπο με τις μαφιόζικες πολιτικές μεθόδους, την διαφθορά, τον χρηματισμό και το παρακράτος που ήταν και είναι συνώνυμα της πολιτικής πρακτικής της Αγίας Οικογένειας”.

Και κάτι ακόμα: “Ο Κώστας Λαλιώτης είναι από τους ελάχιστους εκείνους που κάθε φορά υπερασπίζεται δημόσια, άμεσα, με σθένος και επιχειρήματα τη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου απέναντι στη μόνιμη λάσπη της Αγίας Οικογένειας και των στενών ακροδεξιών συγγενών της”.

Να σημειωθεί ότι στο παρασκήνιο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κώστα Λαλιώτης μετέχει ενεργά στις διεργασίες για την διαμόρφωση ενός προοδευτικού-δημοκρατικού μετώπου, γεγονός βέβαια που σε μεγάλο βαθμό εξαρτάται, όπως θεωρεί και ο ίδιος, από τα αποτελέσματα των εκλογών της απλής αναλογικής.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΗΔΑ ΤΟΥΣ ΚΩΣΤΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ "ΦΑΜΙΛΙΑ" ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΔΟΠΑΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Ανώνυμος είπε...

ηδη αρχισαν τα υποτακτικα της δεξιας να τον λασπολογουν και να τον βριζουν οπως τοτε που τους ειχε κλεισει το σπιτι σε ολες τις εκλογες και ηταν ο υπ αριθμος ενα στοχος της επαρατης δεξιας.