Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

ΜΑΙΡΗ ΚΑΙ ΤΖΕΡΙ

Γράφει ο mitsos175

Ο Τομ ο γάτος που είναι; Μάλλον συνταξιοδοτήθηκε, αφού ποτέ δεν μπόρεσε να πιάσει το ποντίκι, τον Τζέρι. Έτσι ο Τζέρι πήγε στη Μαίρη. Έχουμε τώρα άλλα δυο ποντίκια που ροκανίζουν χρήμα.

«Αυτό που μπορεί να παραθέσουμε ότι ο συνεργάτης που δεν κατονομάζει η ευρωβουλεύτρια, είναι ο γιος του πρώην υπουργού της Ν.Δ., Λευτέρη Ζαγορίτη, "ο Γεράσιμος, γνωστός και ως Τζέρι στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας που κάποια χρόνια πριν απασχόλησε την δημοσιότητα όταν φαντάρος που υπηρετούσε στο Πολεμικό Ναυτικό και συγκεκριμένα στο Πολεμικό Μουσείο, με την παρέμβαση του Μένιου Φουρκιώτη κουβάλησε την πορνοστάρ Τζούλια Αλεξανδράτου για να απολαύσει μαζί με άλλους φαντάρους μια αξέχαστη βραδιά» γράφει το site μας.

Ο Τζέρι λοιπόν κάθονταν στην Ελλάδα και έπαιρνε τα φράγκα από τις Βρυξέλες, χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα, χωρίς να τα δικαιούται. Για να τρυπώσει όμως έτσι ο Τζέρι μέσα στον προϋπολογισμό, θα πρέπει να είχε βοήθεια. Δηλαδή μόνος του από δω δεν μπορούσε να πει «είμαι συνεργάτης της Μαίρης, ρίχτε τον παρά». Η εισαγγελία του Βελγίου πιστεύει πως το βοήθησε η Σπυράκη. Έχει πολύ καλούς λόγους να το πιστεύει, γιατί αυτή λέει ποιος είναι και ποιος δεν είναι συνεργάτης της.

Η Μαίρη έκανε ένα ρουσφέτι. Βόλεψε το παιδί του Ζαγορίτη, ώστε να πάρει μερικά λεφτά, να μη ζητάει συνέχεια από το μπαμπά όταν είναι να βγει έξω για αξέχαστες βραδιές. Άλλωστε ο μικρός πρέπει να αρχίσει να μαθαίνει. Έτσι ξεκινά η πείρα στην άρπα και το πιάνω. Στην αρχή ξενικά με μικρά κόλπα, να προσαρμόζεται στο βόθρο,

μετά αρχίζουν τα μεγάλα. Απευθείας αναθέσεις, μίζες, αρπαχτές, ρεμούλες, καταχρήσεις κλπ. Στην Ελλάδα έχει μέλλον ο νεανίας.

Αν όμως τσέπωσε 22 χηνάρια τώρα, μετά πόσα θα φάει μέχρι να ψοφήσει; Ας τον βάλουμε μέσα στην ψειρού πριν το μάθουμε. Αλλά είναι στην Ελλάδα μανάρια μου και δεν πρόκειται να πειραχτεί τρίχα του.

Με αυτό το σκάνδαλο εξαφανίστηκε ένα Σπυράκη. Αυτό συνήθως είναι καλό, αλλά να θυμηθούμε πως οι νεοδημοκράτες γουστάρουν τα σπυράκια και τα αποστήματα. Τι να πω; Γούστα είναι αυτά.

«Στις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου 2014, η Μαρία Σπυράκη εξελέγη ευρωβουλευτής της ΝΔ (ΕΛΚ) και μάλιστα πρώτη σε σταυρούς προτίμησης (241.005 σταυροί προτίμησης)».

Μπράβο γίδια, μπράβο πρόβατα! 241.000 και πέντε. Άλλα πέντε από μένα.

«Στις ευρωεκλογές του 2019, επανεξελέγη ευρωβουλευτής της ΝΔ, συγκεντρώνοντας 319.237 σταυρούς προτίμησης».

Έτσι, να ξέρουμε ακριβώς πόσοι μαλάκες υπάρχουν. Συγχαρητήρια εξαιρετική επιλογή. Για μέλος συμμορίας, για τη Μαφία, ένα κι ένα η Μαρία.

Τώρα τα ρίχνει στο συνεργάτη της. Σπυράκη, δεν είσαι εντάξει. Άσε, που, αν ο μικρός πει, πως ήξερες, θα τη πατήσεις. Αυτός Αθήνα, εσύ Βρυξέλες, ποιον θα τσιμπήσει ο εισαγγελέας;

Πως το είπες με την Καϊλή; «Ζούμε πολύ θλιβερές μέρες, να καθαρίσουμε το σπίτι μας το συντομότερο δυνατό». Τι θες και μιλάς ρε συ; Επειδή απέκρυψες είδηση, έγινες Ευρωβουλευτής. Κλείσε το ρημάδι το στόμα σου.

Βλάκες της ΝΔ, μη στεναχωριέστε που χάσατε την ευκαιρία να τη βάλετε στη Βουλή. Τόσα καθάρματα έχετε.


http://tsak-giorgis.blogspot.com/2022/12/blog-post_391.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: