Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

ΝΕΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙ ΚΩΣΤΑ ΠΛΕΥΡΗ

Πριν κάποιο καιρό και με αφορμή τον ναζιστικό χαιρετισμό που είχε κάνει μέσα στην δικαστική αίθουσα όπου εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό η εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή, ο συνήγορος του νεοναζί Γιάννη Λαγού, Κώστας Πλεύρης, είχαμε κάνει κάποιες ιστορικές αναδρομές για τις σχέσεις "αρίστων" νεοδημοκρατών υπουργών, με τον θεμελιωτή του νεοφασισμού στην Ελλάδα. 

Σήμερα o Κ. Πλεύρης υπέβαλε αίτηση εξαίρεσης της εισαγγελέα της έδρας Στεφανάτου, γιατί δήθεν έδειξε προκατάληψη αποκαλώντας τον πελάτη του ναζιστή, αίτημα που απορρίφθηκε ομόφωνα από τους δικαστές από το Α’ Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, Στην αγόρευση του, ο Πλεύρης, επιτέθηκε στη Μάγδα Φύσσα και αυτοχαρακτηρίστηκε "ακροδεξιός, χουντικός, φασίστας, ναζί, αντισημίτης, ομοφοβικός, εθνικοσοσιαλιστής". Φυσικά αυτό δεν αποτελεί έκπληξη. ΄

Λέτε όλοι αυτοί οι αυτοπροσδιορισμοί που επικαλείται ο Κ. Πλεύρης και οι οποίοι σύμφωνα με τον ίδιο "δεν είναι αδικήματα". να μην συντέλεσαν στην οικονομική εξέλιξη, του νεοναζί "ηγέτη"; (Με την ευκαιρία διαβάστε και την ανάρτησή μας που τιτλοφορούσαμε: "Το πόθεν έσχες του Θάνου Πλεύρη και οι πατρικές λίρες ...¨). 

Προφανώς η πορεία της δίκης δεν πάει όπως θα ήθελαν τα μέλη της ναζιστικής εγκληματικής συμμορίας γι' αυτό και τα παραληρήματα Πλεύρη, Λαγού και Κασιδιάρη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: