Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

ΤΗΣ ΕΠΙ ΧΡΗΜΑΣΙ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΣ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟΥΝ ΚΙΓΚΛΙΔΩΜΑ

Γράφει ο mitsos175

Τα ’χουμε πει εδώ και χρόνια. Το ξέρουμε πως τα παραμύθια που λέγονται «δημοσκοπήσεις» είναι για να διαστρέψουν την πραγματικότητα κι όχι για δείξουν την πραγματικότητα.

Άλλοι παίρνουν πλαστά τιμολόγια, άλλοι απευθείας αναθέσεις, άλλοι άλλα ρουσφέτια. Κι όλοι πετσωμένοι, κι αυτοί που έχουν τις εταιρείες με τα παραμύθια, κι αυτοί που τα παραγγέλνουν.

Η ΝΔ έχει πολύ κάτω από 26%, το ποσοστό της ΔΑΠ στις φοιτητικές, όπου για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες συντρίφτηκε κι έπεσε τη δεύτερη θέση. Τώρα μετά τον Πάτση, το ρεύμα και το άδειο καλάθι της νοικοκυράς έχει κάτω από 20%.

Δεν είναι δυνατόν με τέτοια μαύρη αγορά, τόσα σκάνδαλα, με δεκάδες χιλιάδες νεκρούς εξ αιτίας της διάλυσης του ΕΣΥ, η συμμορία μαφιόζων να μην έχει χάσει τεράστιο μέρος του ποσοστού της, όπως μας λένε τα μαϊμού γκάλοπ.

Κάποιος θα πει «μα όλες;» Όλες! Όπως επί Παπαδόπουλου που δεν τολμούσε κανείς να πει εναντίον του. Άλλωστε ποιος τις παραγγέλλει; Οι καλύτεροι πελάτες τους - κι ο πελάτης έχει πάντα δίκιο - είναι τα πετσωμένα κανάλια, αυτά που πήραν δεκάδες εκατομμύρια και που γι αυτό μόνο Μητσοτάκης θα έπρεπε να πάει φυλακή, όπως γίνεται σε όλα τα πραγματικά κράτη, όταν κάποιοι λαδώνουν τα ΜΜΕ.

Αλλά οι «δημοσκοπήσεις» αυτές δείχνουν και κάτι πιο σοβαρό. Την πρόθεση της ακροδεξιάς συμμορίας να κάνει βία και νοθεία στις εκλογές. Δεν δείχνουν την πρόθεση του κόσμου, αλλά τη δική τους πρόθεση. Ας προσέξουν λοιπόν τα κόμματα, γιατί ο αδίστακτος χουντικούλης ετοιμάζεται να μαγειρέψει τ’ αποτελέσματα.

Βέβαια να πούμε κι αυτό. Αν υπήρχε αντιπολίτευση δε θα τολμούσαν τέτοιες λαμογιές. Αλλά κάποιοι κοιμούνται όρθιοι.

Τέλος να πούμε πως δε χρειαζόμαστε κανένα να μας πει τι πιστεύουμε. Κοιτάμε τα λεφτά που λείπουν από την τσέπη,

την κατάσταση που μας έχουν φέρει και όχι την εμφάνιση υποψηφίων και άλλες σαχλαμάρες.

Εκείνο που θα κρίνει την ψήφο των πολιτών, είναι τα χάλια της οικονομίας, η ακρίβεια, η ανεργία, αυτά που πάντα κρίνουν τις εκλογές. Γι αυτό η συντριβή της γαλάζιας εγκληματικής οργάνωσης της ΝΔ είναι βέβαιη.

Ο κόσμος περιμένει στη γωνία το Μητσοτάκη. Βέβαια είναι λάθος να περιμένει να εκφραστεί μόνο μέσα από τις εκλογές. Χρειάζονται αγώνες ώστε να διεκδικήσουμε πραγματική αύξηση του μισθού κι όχι προεκλογικά ψίχουλα που μας προκαλούν, αφού σε μας δίνει λιγότερα από 1 ευρώ, ενώ στους μαυραγορίτες και τοκογλύφους πολλά δισεκατομμύρια.

Μητσοτάκη πλύσου. Θα σε πηδήξουμε.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΤΟΝ..ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗ..ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ !!!