Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

ΜΑΖΙ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ! ΟΤΑΝ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ "ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΣΕ" ΤΟΝ (ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ QATARGATE) ΠΑΝΤΣΕΡΙ...

Η  ΜΚΟ  Fight Impunity του Panzieri είχε προσκληθεί στο Φόρουμ των Δελφών δύο χρονιές. Στις 8 Απριλίου 2022 ο υπουργός Δικαιοσύνης Κωνσταντίνος Τσιάρας αναρτούσε στο Twitter του: «Στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών συζητήσαμε χθες με τον Βενιζέλο, τον Αβραμόπουλο και τον Πρόεδρο του Fight Impunity Panzieri για τον ρόλο του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου και του ΟΗΕ». Στο πάνελ διακρίνεται και η δημοσιογράφος Ιωάννα Μάνδρου, που συντόνιζε την συζήτηση.

Η ΜΚΟ συμμετείχε στο Φόρουμ Δελφών και τον Ιούλιο 2021. Στη συζήτηση που έγινε διαδικτυακά πήραν μέρος πάλι ο Δ. Αβραμόπουλος, ο Παντσέρι, που είναι στη φυλακή ήδη για διαφθορά, ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης,

η πρώην ευρωβουλευτής και μέλος της ΜΚΟ Σεσίλια Βίκστρομ, κ.ά. Εδωσε, όμως, το «παρών» και όλη η δικαστική ηγεσία του τόπου: Ο κ. Τσιάρας και οι πρόεδροι των τριών ανώτατων δικαστηρίων της χώρας, Δημήτριος Σκαλτσούνης (Συμβούλιο της Επικρατείας), Μαρία Γεωργίου (Αρειος Πάγος) και Ιωάννης Σαρμάς (Εποπτικό Συνέδριο). Ακόμα και η πρόεδρος της ελληνικής ανεξάρτητης Αρχής για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Μαρία Γαβουνέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: