Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022

ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΕΡΙ. ΣΤΙΣ "ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ" ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΣΠΥΡΑΚΗ

Διαμορφώνουμε το ηλεκτρονικό μήνυμα που μας έστειλε φίλος αναγνώστης -για να είναι δημοσιεύσιμο- και το παραθέτουμε. Εχει σχέση με την δήλωση που έκανε η Μαρία Σπυράκη, ότι θα στραφεί δικαστικά ενάντια στον συνεργάτη της, για τον οποίο έχει κατηγορηθεί ότι ιδιοποιούνταν μέρος του μισθού που έπρεπε να του καταβάλει.

Είναι γνωστό ότι παράλληλα με την σχετική έρευνα που ξεκίνησε η Ευρωπαία Γενική Εισαγγελέας για την υπόθεση με απόφασή του ο Μητσοτάκης έχει αναστείλει την κομματική ιδιότητα της όσο διαρκεί η έρευνα καθώς και την απόφαση μα είναι υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Αυτό που μπορεί να παραθέσουμε ότι ο συνεργάτης που δεν κατονομάζει η ευρωβουλεύτρια, είναι ο γιος του πρώην υπουργού της Ν.Δ.μ., Λευτέρη Ζαγοριτη, "ο Γεράσιμος, γνωστός και ως Τζέρι στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας που κάποια χρόνια πριν απασχόλησε την δημοσιότητα όταν φαντάρος που υπηρετούσε  στο Πολεμικό Ναυτικό και συγκεκριμένα στο Πολεμικό Μουσείο, με την παρέμβαση του Μένιου Φουρκιώτη κουβάλησε την πορνοστάρ  Τζούλια Αλεξανδράτου για να απολαύσει μαζί με άλλους φαντάρους μια αξέχαστη βραδιά",

Το ενδιαφέρον στο e-mail που αναφέραμε είναι ότι μας παραπέμπει σε μια ιστοσελίδα όπου αναφέρετε: "Η ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Μαρία Σπυράκη αγόρασε το 2004 μονοκατοικία στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, μια από τις πιο τουριστικές περιοχές της βόρειας Ελλάδος, 1.710 τ.μ. Δεν θεώρησε απαραίτητο όμως να ενημερώσει τον ελληνικό λαό για περισσότερες λεπτομέρειες αυτής της επένδυσης. Οσο και αν ακούγεται απίστευτο, η Μαρία Σπυράκη δεν αναφέρει ούτε το συνολικό καταβληθέν τίμημα ούτε τις πηγές προέλευσης των χρημάτων με τα οποία αποκτήθηκε η μονοκατοικία".

  Ενδιαφέρουσα δεν είναι αυτή η πληροφορία

Δεν υπάρχουν σχόλια: