Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022

ΠΑΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ

Στην εκπομπή Flash Pass στον Flash 99.4 και τον Άγγελο Γαβρή μίλησε ο Παύλος Χρηστίδης, μέλος του Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

Ο Παύλος Χρηστίδης αναφερόμενος στην πολιτική κατάσταση άσκησε κριτική στην κυβέρνηση λέγοντας ότι “έχει φτάσει στο σημείο να συγκρίνεται με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για το ποια είναι η χειρότερη”

Ο κ.Χρηστίδης αναφέρθηκε και στο πολυδιαφημισμένο “Καλάθι του Νοικοκυριού” και τόνισε πως οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις στον αφανισμό.

“Τα στελέχη της ΝΔ κρέμονται από αυτά που κάνει ο κ.Γεωργιάδης” τόνισε και πρόσθεσε ότι αυτά τα μέτρα είναι αναποτελεσματικά για την τσέπη των πολιτών.

Σχετικά με την επιδοματολογία της κυβέρνησης την οποία χαρακτήρισε μια τρύπα στο νερό έκανε σαφές ότι “τα επιδόματα δεν διορθώνουν τίποτα”. Παράλληλα ανέφερε ότι “αν ο Νίκος Ανδρουλάκης ανακοίνωσε ότι το 80% των πολιτών θα έπαιρναν από 20€ τα παπαγαλάκια της ΝΔ θα τον κρέμαγαν στα μανταλάκια”

ΟΔ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΟΣΟ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ

Στην Εκπομπή ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 βρέθηκε ο Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Τι ανέφερε σε ανάρτηση του για την παρουσία του:

Πόσο μοιάζουν ΝΔ -ΣΥΡΙΖΑ !!!
Χθες το απόγευμα ο ΣυΡιζΑ ψήφισε «παρών» για το food market. (Χθες το πρωί ο κ. Θεοχαρόπουλος,διευθυντής Κ.Ο. του ΣυΡιζΑ είπε ότι θα ψηφίσουν «ναι».) Αντίστοιχα το 2016 όταν δεν υπήρχαν ακόμα «αριστεροί και φιλελεύθεροι του χαβιαριού» η ΝΔ ψήφισε πάλι παρών στο έκτακτο βοήθημα ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Το ΠΑΣΟΚ ψηφίζει σταθερά ότι βοηθά αυτόν που το έχει ανάγκη, το πιο ευάλωτο. Παράλληλα όμως καταθέτει προτάσεις σταθερού μηχανισμού στήριξης των ευάλωτων ομάδων όπως είναι το ΕΚΑΣ, μία διαφορετική πολιτική, σοσιαλδημοκρατική.
Προχωράμε μπροστά

Υγ. Στο επίδομα 600€ ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε όχι το βράδυ και πρωί το άλλαξε σε ναι , αν θυμάστε.!

Δεν υπάρχουν σχόλια: