Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ «ΚΑΡΦΩΣΕ»! Ο ΑΔΩΝΙΣ ΕΙΧΕ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΪΛΗ ΣΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ "ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ"...

O πατέρας της Εύας Καϊλή που πιάστηκε κι αυτός με χρήματα στις Βρυξέλλες αλλά αφέθηκε ελεύθερος ενώ η κόρη του οδηγήθηκε στις φυλακές, είναι  μηχανολόγος και ανώτερο στέλεχος στην Περιφέρεια Μακεδονίας. Πάντως  είχε διοριστεί από τον Άδωνι Γεωργιάδη όταν ο τελευταίος ήταν υπουργός Υγείας στην κυβέρνηση Σαμαρά το 2014, στο διοικητικό συμβούλιο του νοσοκομείου Παπαγεωργίου!
Την σχετική αποκάλυψη είχε κάνει μάλιστα πρώτο το "Βήμα" τον Μάιο του 2014:


Ο Αδωνις και η Εύα (πάλι)
Και μιας περί Αδ. Γεωργιάδη ο λόγος, σας έχω νέα σπουδαία. Με απόφασή του διόρισε τον κ. Αλέξανδρο Καϊλή πρόεδρο του ΔΣ του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου. Ποιος είναι πάλι αυτός; Προφανώς θα διερωτάσθε. Είναι ο πατέρας της κυρίας Εύας Καϊλή, υποψηφίας ευρωβουλευτού με την Ελιά, η οποία είχε και αυτή διοριστεί σε κρατική θέση, πάλι από τον κ. Αδωνι Γεωργιάδη. Τελικά, με τη φόρα που έχουν πάρει ορισμένοι και λόγω της προεκλογικής περιόδου, καθόλου δεν αποκλείω να διοριστεί κάπου και η αδελφή της Εύας Καϊλή (ονόματι Μανταλένα) σε κάποιο νοσοκομείο, πιθανότατα και καμιά φίλη της Καϊλή.

Η Εύα Καϊλή με ανάρτησή της στο Facebook το 2014 υποστήριζε  ότι ο πατέρας της δεν είχε διορισθεί πρόεδρος του ΔΣ αλλά απλό μέλος του ΔΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: