Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΕΝΑΣ ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Αρκετά ανέχθηκε η κοινωνία το φαινόμενο υπό το φόβο της φασιστικής νοοτροπίας, που επιβάλλουν κάποιοι με ύποπτα συμφέροντα: "μην πείτε ότι οι γύφτοι έχουν λιώσει απ΄τα ναρκωτικά, δεν είναι πολιτικώς ορθόν". Κάτι πρέπει να ...
γίνει μ΄αυτό.  Οι γύφτοι έχουν σαπίσει από την ηρωίνη και ξεσπάνε στα μωρά τους και η χώρα έχει σαπίσει από την ιδεοληψία και την περίεργη προσπάθεια να απενοχοποιηθούν κοινωνικές ομάδες με το πρόσχημα της "προστασίας μειονοτήτων από τον ρατσισμό και τις διακρίσεις".


Καμία λεκτική μπαρούφα δεν μπορεί να αλλάξει την αλήθεια, που είναι ότι 1 στους 3 γύφτους (το να τους πούμε "ρομά" δεν σώζει τα παιδάκια από το παρανοϊκό ξύλο που τρώνε), είναι "τελειωμένοι" και άκρως επικίνδυνοι, έτοιμοι για το πιο ειδεχθές έγκλημα, από κατάχρηση πρέζας. Μιλάμε για δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους, που είναι έτοιμοι να κάνουν το χειρότερο έγκλημα που μπορεί να διανοηθεί άνθρωπος, αν δεν βρουν τη δόση τους.

Ο στρουθοκαμηλισμός δεν έσωσε καμία στρουθοκάμηλο από πεινασμένο λιοντάρι.

Το πρόβλημα "γύφτοι και ναρκωτικά" πρέπει να σταματήσει να είναι ταμπού. Σπάστε τα ταμπού,
μιλήστε ανοιχτά για τη μάστιγα του αιώνα.
Τα ναρκωτικά θ-ε-ρ-ί-ζ-ο-υ-ν στο χώρο των γύφτων !

Χιλιάδες γυφτάκια μεγαλώνουν σε ένα περιβάλλον κτηνώδους βίας, προετοιμαζόμενα ακουσίως να κάνουν τα ίδια όταν μεγαλώσουν. Η πρέζα έχει μπει στο DNA των γύφτων κι αυτό δεν μπορεί να συνεχίζει να αφήνει αδιάφορη την πολιτεία.

Ο ιατροδικαστής Έβρου είπε ότι "εξέτασε τα δύο αγοράκια (τα οποία έσπασε στο ξύλο ο 34 γύφτος) και βρήκα ότι είχαν πάρα πολλά σημάδια από πολλούς μακροχρόνιους ξυλοδαρμούς". Το ζευγάρι των γονιών δηλαδή, τους έδερνε βάναυσα, συνεχώς, επί χρόνια.

Η αστυνομία στην ανακοίνωσή της λέει:
"Σημειώνεται ότι ο 33χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για κλοπές και ναρκωτικά."

Δηλαδή, ένας σεσημασμένος ναρκομανής κλέφτης (αυτά τα δυό πάνε μαζί, πώς αλλιώς να εξασφαλίσει τη δόση του ο γύφτος;) , γνωστός στην αστυνομία, κακοποιούσε δυό ανήλικα, αλλά για την κακοποίηση, δεν πήρε χαμπάρι κανένας ! Έπρεπε να στείλει στην εντατική το ένα, για να φιλοτιμηθεί να ασχοληθεί η αστυνομία. Πάντα, κατόπιν εορτής...

Να ανοίξει λοιπόν η συζήτηση "γύφτοι και ναρκωτικά" για το καλό της κοινωνίας. 
Η σιωπή σκοτώνει αθώα παιδιά.

Γύφτοι και ναρκωτικά., Συνδυασμός που σκοτώνει παιδιά. Δεν είναι ταμπού. Μιλήστε !

makpress.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: