Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

«ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ»


Σήμερα το πρωί υπογράφηκε στις Πρέσπες η συμφωνία για την ονομασία "Βόρειος Μακεδονία" από τους πρωθυπουργούς Ελλάδας και Σκοπίων. 
Ακόμη και η τοποθεσία που επιλέχθηκε διεκδικείται από το γειτονικό κρατίδιο ως αλυτρωτική επιδίωξή του...
Δεν μπορούμε να προβλέψουμε αν η 17 Ιουνίου 2018 θα είναι ημέρα εθνική ή αποφράδα για το μέλλον της χώρας μας. 
Χθες η Ιταλία απεσύρθη από το μεταναστευτικό σχέδιο της ΕΕ - δεν δέχεται πλέον μετανάστες. Το ίδιο προβλέπεται να κάνουν και άλλες ευρωπαικές χώρες, ενώ η Ελλάδα θα καταντήσει να είναι υπερφορτωμένη από αλλοεθνείς, αλλόγλωσσους και αλλόθρησκους δυστυχείς ξεριζωμένους αλλά και κάθε απόβρασμα της Ασίας και της Αφρικής.
Δύο προβλήματα ζωής και θανάτου για την χώρα μας, της οποίας όμως οι πολιτικοί ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ανταγωνίζονται για μιά βουλευτική θέση,

μιά καρέκλα και γενικά την διακυβέρνηση και την κατανομή οφιτσίων...
Αντί να μαζευτούν ΑΠΑΞΑΠΑΝΤΕΣ γύρω από ένα τραπέζι και να ενδιαφερθούν για την σωτηρία της, κοιτάζουν τα κομματικά και προσωπικά τους συμφέροντα. Και ενώ ΟΛΟΙ γνωρίζουν ότι η λέξη Μακεδονία δεν είναι δυνατόν να απουσιάζει διότι οι κάτοικοί της είναι γεννημένοι πάππου προς πάππου σε αυτό τον τόπο - γεωγραφικός προσδιορισμός. 'Οχι όμως και να υποστηρίζουν ότι είναι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων Μακεδόνων, διότι είναι σλαβικής καταγωγής.
Λυπάμαι πολύ που δεν είμαι νέος, να πάρω ένα κουβά με ΣΚΑΤΑ και να τους πασαλείψω τις μούρες...


Dimitris Liberopoulos  
Σκατά στα μούτρα
των πολιτικών μας

----------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια: