Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ;

Γράφει ο mitsos175

Είμαι με τους Παλαιστίνιους κι αυτό έκανε κάποιους να θυμώσουν. Ξύδι! Την εποχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου θα ήμουν σίγουρα με τους Εβραίους. Ορισμένοι από αυτούς που υποστηρίζουν σήμερα τα Ισραήλ, δε θα ήταν τότε με το δοκιμαζόμενο Εβραϊκό λαό. Η αρσενική Εύα Μπράουν πχ, ο Πλεύρης, ο γιος του ναζιστικού κτήνους, ο τσεκουράτος κλπ. Ούτε τώρα συμπαθούν τους Εβραίους, απλά τους αρέσει που πεθαίνουν γυναικόπαιδα, γιατί αυτό έκανε και αυτό συνεχίζει να κάνει το Ισραήλ. Σφαγή, εθνοκάθαρση. Πιστέψτε με, θα ήθελα πολύ να είναι διαφορετικά τα πράγματα, ώστε να είμαι με το Ισραήλ.

Θα απαντήσω σε ένα σχόλιο. «Καμία ελπίδα, τα ίδια λένε και οι ακροδεξιοί ρατσιστές, ναζί είναι υπέρ των παλαιστίνιων τα ίδια είστε, ντροπή να υποστηρίζετε μια χώρα όπως η Παλαιστίνη που οι γυναίκες τρώνε ξύλο, φοράνε μπούρκα, είναι αμόρφωτες, έτσι θέλετε οι αριστεροί να μας βλέπετε, σε αυτά τα χάλια».

Να υποθέσω πως η κυρία είναι δεξιά; Πως είναι με το κόμμα που θέλει τη γυναίκα αναπαραγωγική μηχανή και που κάποτε ήταν υπέρ της προίκας; Θα απαντήσω όμως χωρίς υποθέσεις.

1) Οι ακροδεξιοί ρατσιστές είναι υπέρ του Ισραήλ. Αυτοί που είναι στη γαλάζια συμμορία, επίσημα. Ανέφερα μερικούς. Πριν λίγο καιρό ζητούσαν συγνώμη από τους Ισραηλίτες γιατί δεν δέχονταν το Ολοκαύτωμα, τώρα κατηγορούν τους άλλους για αντισημιτισμό! Παραλογισμός; Άνοια; Όχι, θράσος! Οι άλλοι ναζί, από όσο είδα τι λένε, είναι μεν αντισημίτες,

αλλά χαίρονται που πεθαίνουν μουσουλμάνοι. Θα λέγαμε κάθονται παίρνουν ποπ κορν κι απολαμβάνουν το αίμα που χύνεται. Γούστα είναι αυτά, μην ξεχνάτε, μαζοχιστές στο Βόλο, κοπρολάγνοι στο Άργος, ηλίθιοι στην Αθήνα κλπ. Οπότε ξεκαθαρίσαμε τι λένε οι ακροδεξιοί, που άλλωστε δε με ενδιαφέρει κιόλας.

2) Οι γυναίκες τρώνε ξύλο, φοράνε μπούρκα, είναι αμόρφωτες. Μπερδεύει την Παλαιστίνη με το Αφγανιστάν. Αυτοί που δέρνουν τις Παλαιστίνιες είναι οι Ισραηλινοί. Όχι μόνο τις δέρνουν, τις σκοτώνουν κιόλας. Αυτό το κάνει γαργάρα ή το αγνοεί. Η Χαμάς, την οποία δε γουστάρω καθόλου όσον αφορά την ιδεολογία, πήρε δύναμη από το δικαιολογημένο μίσος που έχουν οι Παλαιστίνιοι για τα μυριάδες εγκλήματα των Ισραηλινών. Αν οι Ισραηλινοί δεν τους εξόντωναν συστηματικά, αν δεν έκαναν τη ζωή τους Κόλαση, θα ήταν σίγουρα πιο μετριοπαθείς. Όταν όμως ο άλλος σου σκοτώνει τα παιδιά, βιάζει την αδερφή σου ή τη γυναίκα σου, σε φυλακίζει και σε βασανίζει, τα παίρνεις λιγάκι στο κρανίο.

3) Δεν χρειάζεται να πω τι πιστεύουμε για μπούρκες και τέτοια. Οι Αριστεροί, Αναρχικοί και Κομμουνιστές παλεύουν στα κράτη που υπάρχει Μουσουλμανική πλειοψηφία εδώ και πολλά χρόνια. Στο άρθρο μιλάμε συγκεκριμένα για το απείρως μεγαλύτερο και φλέγον θέμα της Εθνοκάθαρσης. Οι Ισραηλινοί δεν σκοτώνουν τις γυναίκες, επειδή φοράνε μπούρκα, που δε φοράνε. Τις σκοτώνουν γιατί είναι Παλαιστίνιες. Εδώ δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια σε αυτό το έγκλημα και να πούμε «ναι αλλά…». Δεν υπάρχει «αλλά». Οι Παλαιστίνιοι πεθαίνουν, εξοντώνονται. Προτίμησαν να πεθάνουν με το όπλο το χέρι. Αυτό είναι ηρωισμός και το σέβομαι. Αν σκοτώνουν; Σκοτώνουν! Αυτά όμως έχει ο πόλεμος. Να μη σκοτώνουν τα παιδιά τους οι Ισραηλινοί, να μην σκοτώνουν Ισραηλινούς. Έτσι πάει.

ΥΓ Βίντεο με νεαρή ηρωίδα από την Παλαιστίνη που χορεύει μαζί με άντρες ενώ τους βομβαρδίζουν. Ορισμένοι άνδρες έχουν καλυμμένο το πρόσωπο, η γυναίκα όχι.

vathikokkino.gr/archives/145407

Δεν υπάρχουν σχόλια: