Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

«ΡΕΦΟΡΜΙΣΤΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΑΣ ΞΑΝΑΓΕΝΝΙΕΤΑΙ Η ΔΕΞΙΑ…»

Γράφει ο mitsos175

«Αυτή την στιγμή η επίσημη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ είναι προ των πυλών. Οι αλληλοκατηγορίες που εκτοξεύονται δημόσια μεταξύ των στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι απίστευτες.
Αν όμως κάνεις μια περατζάδα σήμερα από κάποιες ιστοσελίδες του ΣΥΡΙΖΑ βλέπεις ότι οι άνθρωποι εξακολουθούν να είναι στον κόσμο του…» (Κι ο ΣΥΡΙΖΑ στον κόσμο του).

«Ρεφορμιστές είσαστε όλοι σας μαλάκες
Κι από τα λάθη σας ξαναγεννιέται η δεξιά…»
Τους τα είπαμε αμέτρητες φορές, αλλά δεν ακούνε. Γιατί αυτό ακριβώς είναι οι ρεφορμιστές: Από άλλο πλανήτη!
Στέφανος Τζουμάκας. «Έλληνας δικηγόρος και πολιτικός του ΣΥΡΙΖΑ, ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ, πρώην βουλευτής και υπουργός».
Να σας πω γιατί τον σέβομαι.
«Στη δικτατορία διετέλεσε πρόεδρος των Ηπειρωτών φοιτητών. Το 1973 ήταν από τους πρωταγωνιστές της κατάληψης της Νομικής και της εξέγερσης του Πολυτεχνείου ενάντια στη Χούντα. Φυλακίστηκε και υπέστη βασανιστήρια στο ΕΑΤ-ΕΣΑ. Παραπέμφθηκε δύο φορές στο Έκτακτο στρατοδικείο Αθηνών…»
Αυτά τα γράφει ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο Κασσελάκης τον διαγράφει γιατί είπε εναντίον του.
Πράγματι έκανε σκληρή εσωκομματική αντιπολίτευση. Εδώ να πω, πως, αφού στο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξαν τον Κασσελάκη για αρχηγό, όφειλαν οι εσωκομματικοί του αντίπαλοι να τον σεβαστούν και να αρχίσουν αντιπολίτευση στη ΝΔ.
Εδώ που τα λέμε, αγαπητέ Στέφανε Τζουμάκα, όταν λες πως «εγκαταστάθηκε η ολιγαρχία και η διαπλοκή μες στο ΣΥΡΙΖΑ» σημαίνει πως έχεις καμία θέση μέσα σ’ αυτό το κόμμα.
Να το κάνω λιανά: Η διαπλοκή σας φύτεψε τον αρχηγό και πιστεύεις, πως, αν αλλάξει το πρόσωπο, δε θα υπάρχει διαπλοκή;

Επιπλέον ο Κασσελάκης μόλις βγήκε. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έκανε καμία προετοιμασία για τις δημοτικές. Να τον αλλάξετε, να βάλετε ποιον;
Κι αν αλλάξετε στο ΣΥΡΙΖΑ αρχηγό, κι αρχίσουν μετά οι άλλοι τον πόλεμο, πάλι δε θα διαλυθείτε;
Από την άλλη μεριά ο Τζουμάκας έχει μια ιστορία αγώνων. Ο Κασσελάκης δεν έχει. Αν ο Τζουμάκας λέει αλήθεια,

τότε το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ μεγαλύτερο από τα πρόσωπα.
Ακόμα δεν είναι μόνο ο Τζουμάκας που μιλάει εναντίον του Κασσελάκη. Θα διαγράψει και τους υπόλοιπους; Ή μήπως παραείναι πολλοί, όποτε διαγράφει τον πιο αδύναμο, για να το βουλώσουν οι άλλοι;

Δυστυχώς και πάλι ωφελείται ο Μητσοτάκης, αφού όλα τα βλέμματα θα στραφούν στους ηλίθιους ρεφορμιστές, που απλά σκοτώνονται μεταξύ τους…

Όσο για μας είπαμε: Το πρόβλημά τους είναι η ίδια (στην ουσία) πολιτική μ’ αυτή της ΝΔ. Ο Κασσελάκης είναι εκφραστής αυτής της πολιτικής, κι όσοι πιστεύουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι «αριστερό κόμμα» όπως ο Τζουμάκας, ζουν πιθανότατα σε παράλληλο σύμπαν…

http://vathikokkino.gr/archives/146275

Δεν υπάρχουν σχόλια: