Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

"ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ Ο κ. ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ..."

Βαγγέλης Δεληπέτρος
Λοιπόν, επειδή η πολιτική είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να παίζουν μπιλιάρδο ο ένας και ο άλλος και η δημοσιογραφία επίσης, ο κ. Σκουρλέτης, αντί να πετάει λαϊκίστικο μελάνι για "επώνυμους που αρθρογραφούν σε εφημερίδες (και) ήταν υπεύθυνοι για 50 λογαριασμούς των social media του προέδρου" και οι οποίοι αποδομούσαν αυτόν και την ομάδα του  πρέπει να τους ονοματίσει έναν έναν.
Έτσι ώστε να έχουν και κάποιο όφελος οι απλοί, καλοπροαίρετοι πολίτες...
Κι αν αυτός κολώνει, γιατί είναι πολύ διαδεδομένο σπορ στους επαγγελματίες πολιτικούς να λένε διάφορα χωρίς να τεκμηριώνουν το παραμικρό, μπορεί να τον βοηθήσει το Εποπτικό Όργανο Δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ καλώντας τον να ξεκαθαρίσει την υπόθεση καταθέτοντας όλα τα στοιχεία που γνωρίζει.
Μια τέτοια.... προσκλησούλα θα ανοίξει γενικότερα τη συζήτηση, για τους επαγγελματίες γραμμιτζήδες, τις κατά παραγγελία προσκλήσεις, τις "Ομάδες Αλήθειας", τους έμμισθους των social media, τους ιμάντες της διαπλοκής και της παραπληροφόρησης, τους "πιστολάδες" χαρακτήρων και για όλα τα άλλα που συχνά καταγγέλλονται αλλά σπανίως συζητιούνται ουσιαστικά.
Και κάπως έτσι ο κ. Σκουρλέτης μπορεί, εν πολλοίς άθελά του, να προσφέρει στην κοινωνία πολύ περισσότερα από όσα πρόσφερε σαν βουλευτής, υπουργός και... πανελίστας!

http://www.press-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: