Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΟ

Γράφει ο mitsos175

Το πρώτο μήνυμα είναι για το ΣΥΡΙΖΑ. Κλείστε το μαγαζί, διαλυθήκατε. Οι της Αχτσιόγλου δεν πήγαν να ψηφίσουν. Στις περισσότερες περιοχές ο ΣΥΡΙΖΑ είναι περίπου στο 10%. Ο κόσμος σιχάθηκε τις βλακείες, την ανυπαρξία αντιπολίτευσης, τον εσωκομματικό τους πόλεμο.

Είπαμε, το πρόβλημα του Κασσελάκη, είναι πως δεν έχει άλλη πολιτική από τη ΝΔ. Βγήκε μόλις χθες και καταδίκασε την Παλαιστινιακή Αντίσταση δίνοντας πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων στις ΗΠΑ, άσχετα, αν την επιχείρηση την οργάνωσε η Χαμάς, που είναι φονταμενταλιστές.

Το Ισραήλ κάνει εγκλήματα. Το είπαμε, οι αριστεροί ψηφοφόροι δεν είναι σαν τους δεξιούς. Στο μεταξύ η Αχτσιόγλου προφανώς πανηγυρίζει μαζί με ΝΔ και τους ναζί. Αν ήταν αυτή όμως αρχηγός πάλι τα ίδια θα έπαιρνε ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού δεν θα ψήφιζαν οι άλλοι. Δεν υπάρχει περίπτωση να ανακάμψει, τσακώνονται μεταξύ τους κι αφήνουν τη ΝΔ ανενόχλητη.

Το άλλο μήνυμα είναι στους ψηφοφόρους που πήγαν να ψηφίσουν και είναι οι μισοί. Ψηφίσατε Μπέους, είστε για τον Μπέο. Ψηφίσατε πλημμύρες, φωτιές, πλιάτσικο, αρπαγές. Ψηφίσατε κατάργηση εργασιακών δικαιωμάτων και Μνημόνιο. Είστε άξιοι της τύχης σας ή της βλακείας σας. Οι άλλοι μισοί δεν πήγαν να ψηφίσουν γιατί αηδίασαν. Είναι αυτό απαξίωση; Είναι. Θα το θεωρήσουν όμως στη γαλάζια συμμορία λευκή επιταγή; Θα το θεωρήσουν.

Ούτε με τα αποτελέσματα του ΚΚΕ είμαι ευχαριστημένος. Μπορεί να έχει μια άνοδο στα ποσοστά,

αλλά τα κόμματα της αντιπολίτευσης έχουν κατεδαφιστεί και βέβαια η αύξηση στα ποσοστά είναι λόγω της αποχής. Όσο οι αριστεροί σκοτωνόμαστε μεταξύ μας, τόσο θα αλωνίζουν τα λαμόγια και οι ναζί. Ο Πελετίδης έκανε έργο και παρ’ ολίγο να βγει με την πρώτη. Όμως στο β’ γύρο είναι όλοι εναντίον του. Μην ακούτε τι λένε επίσημα. Μπορεί οι ψηφοφόροι να τον βγάλουν, είναι το πιθανότερο και είναι και το καλύτερο για την πόλη.

Οι άλλοι δήμοι; Είναι ευχαριστημένοι; Είναι μαζοχιστές; Ηλίθιοι; Μπορεί. Φυσικά είναι πολλοί απογοητευμένοι, αλλά θα μπορούσαν να δείξουν την απογοήτευση τους αλλιώς. Όσο τρωγόμαστε μεταξύ μας, τόσο δε θα πηγαίνει ο κόσμος να ψηφίσει (οι προοδευτικοί), και τόσο θα αυξάνονται τα ποσοστά της δεξιάς. Γιατί το γίδι θα πάει στο μαντρί από μόνο του. Και 10% να φτάσει η συμμετοχή, η ΝΔ θα πάρει 100% αφού θα πάνε μόνο τα γαλάζια αιγοπρόβατα για το σανό του ρουσφετιού και τα παπάρια – pass. Ας συνεχίσουμε έτσι περιμένοντας τις συνθήκες να ωριμάσουν.

Τι κάνουμε τώρα; Θα βλέπουμε το πλιάτσικο. Θα ξεσαλώσουν πάλι, θα φέρουν ό,τι αντεργατικό νομοσχέδιο δεν τόλμησαν να φέρουν ως τώρα. Η ζωή μας θα είναι ανάλογη αυτής των Παλαιστινίων με τα καθάρματα της δεξιάς να κάνουν τους Ισραηλινούς. Τα έχουμε ζήσει ξανά οι παλαιότεροι με χούντες, παρακράτος κλπ. Μέχρι να σοβαρευτούμε και να αποφασίσουμε να πολεμήσουμε.

Δε θα πω για το Βόλο. Τους αρέσει η λάσπη, μάθαμε το ποσοστό των μαζοχιστών και των κοπρολάγνων. Δεν είναι όμως μόνο ο Βόλος. Είναι οι Σέρρες, η Αθήνα, όλη η Ελλάδα είναι μες τα σκατά. Μπλε την έβαψαν, αλλά η μυρωδιά είναι του βόθρου.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: